handdator

Visa fullständig version : Kalibrera ESC?



Witalis
2015-03-30, 07:20
Jag har precis flashat några nya oanvända esc till min 250quad.
Men funderar på att även flasha om mina andra maskiner med ny mjukvara.

Det jag nu undrar är måste jag då kalibrera om dem efter det. Vore ju skönt att slippa plocka isär maskinerna.

//Peter

UndCon
2015-03-30, 13:37
Vad har du för kontoller?

Tex Naze32 går ju att kalibrera från GUI på skärmen

OBS - ta alltid bort propellrarna om du gör det...

Witalis
2015-03-30, 14:35
Till 250 har jag Naze32 å den ska nu få nya 20A med BlHeli så där är inte problemet.

Utan på de två med Naza som jag skulle vilja flash om. Men vill inte plocka isär dem för det.

UndCon
2015-03-30, 15:05
Jag byggde ihop en sån här
http://www.undcon.com/wp-content/uploads/2012/05/IMG_20120505_193504.jpg

Det är ett vanligt pertinax-kort under krympslangen - och jag kan kalibrera 6st ESC's samtidigt.

Witalis
2015-03-30, 16:10
Jag har en sådan. (HK säljer sådan nu)
Men problemet är att Nazan sitter inne i min Discovery och en i en Tarot680PRO å jag är inte direkt sugen på att plocka isär dem om jag måste kalibrera om alla esc