handdator

Visa fullständig version : Noskonen till Dogfighter



Redrobjem
2015-03-31, 13:32
Behöver jag sätta på noskonen till Multiplex Dogfighter för aerodynamikens skull eller kan jag skippa den? Det kanske kommer in för mycket luft i modellen i höga farter utan?

henke2
2015-03-31, 13:56
Nej

Jorgen
2015-03-31, 13:57
Den behövs inte men du borde kunna få ut lite mer fart ur modellen med den.

Det där är en riktigt rolig modell som ställer lite högre krav på piloten, den kan få rejäl fart och går inte att flyga särskilt sakta med.

Redrobjem
2015-03-31, 14:12
Den behövs inte men du borde kunna få ut lite mer fart ur modellen med den.

Det där är en riktigt rolig modell som ställer lite högre krav på piloten, den kan få rejäl fart och går inte att flyga särskilt sakta med.
Spännande detta är ju min första säsong just nu flyger jag en AcroMaster.

Ken1
2015-03-31, 15:38
Vill minnas att den flög fin fint. Hade en jag köpte på RCFF Shootout för några årsedan.
Vid premiärflygningen så lossnade propp och spinner när kärran var i luften och som gav sig iväg . Var inga problem att få ner kärran hel faktiskt, gick styra hela vägen ner i sakta mak. :) Så den går flyga rätt sakta också. Riktigt rolig kärra det där och trevligt bekantskap. Kan du flyga acromastern,så ser jag inga problem med Dogfightern, mer än att den möjligtvis är lite snabbare =)

Redrobjem
2015-03-31, 16:39
Vill minnas att den flög fin fint. Hade en jag köpte på RCFF Shootout för några årsedan.
Vid premiärflygningen så lossnade propp och spinner när kärran var i luften och som gav sig iväg . Var inga problem att få ner kärran hel faktiskt, gick styra hela vägen ner i sakta mak. :) Så den går flyga rätt sakta också. Riktigt rolig kärra det där och trevligt bekantskap. Kan du flyga acromastern,så ser jag inga problem med Dogfightern, mer än att den möjligtvis är lite snabbare =)
Så sa säljaren oxå och jag litar fullt på honom och att han inte bara vill sälja.

K-Å
2015-03-31, 21:23
Nej det behöver du inte, flög min utan, funkade utmärkt
MVH K-Å