handdator

Visa fullständig version : Fördigbyggda 250-quadar från Hobbykingdvogonen
2015-04-09, 08:15
För den som funderar på att skaffa sig sin första miniquad så har problemet varit att det är allt annat än enkelt att lyckas med sitt första bygge. Risken är överhängande att man lyckas ha sönder något eller att någon av delarna inte fungerar som de skall, vilket leder till enorma väntetider på reservdelar. Att sedan lyckas programmera flygkontrollern och ställa in den så att den fungerar bra är ett äventyr i sig. Men det har inte funnits så mycket at välja på. Det har bara varit att bita ihop. Färdiga miniquadar från fabrik har helt enkelt inte existerat.

Men det är det tydligen slut med. Hobbyking har precis börjat sälja två modeller i PNF-utförande med hyfsade delar och till ett överkomligt pris. De är dessutom fällbara (tveksam nytta) och har transportväskor (mycket bra).

Vad tror ni. Blir det en hit?

http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__78141__DYS_320_Carbon_Fibre_Folding_Quadcopter_W ith_Storage_Case_PNF_.html

http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__78142__DYS_250_Carbon_Fibre_Folding_Quadcopter_W ith_Storage_Case_PNF_.html

Allt är färdigt. Flygkontrollern är till och med kalibrerad. Bara att stoppa i en mottagare, ett batteri och flyga. Nästan fusk :-)

UndCon
2015-04-09, 09:03
Av samma anledning att Iphone blivit en hit så kommer dessa att bli det - för folk vet inte bättre :D

Troligen kommer det säljas en del till de som inte mäktar med en skruvmejsel - men om de fastnar för 250-sporten så kommer de snart uppgradera och då tvingas ta fram skruvmejsel och lödkolv.