handdator

Visa fullständig version : Gopro Hero 3 ingen AV out



Boopidoo
2015-06-27, 19:48
Försökte precis använda appen till min GP3 silver men fick meddelande att min kamera behövde uppdatera sin FW. Nu när kameran har senaste FW så får jag inte ut någon video out. Var det någonting särskilt man behövde ställa in? Jag har för mig att det bara skulle fungera?

Ålänning
2015-06-27, 20:39
Kan man inte aktivera livefeed out eller nåt i GoPron's meny?

uffe40
2015-06-27, 21:03
fick samma problem med min 3+ inge video out

Boopidoo
2015-06-27, 21:28
Kan man inte aktivera livefeed out eller nåt i GoPron's meny?
Inte vad jag hittar iaf, nu fick jag dock tillbaka AV out men jag litar inte på den. ANtingen är det kameran, sladden eller XuGong-kortet som spökar.

Ålänning
2015-06-28, 09:45
XuGong låter som ett kinesiskt märke som inte är kvalitetstestat?

Boopidoo
2015-06-30, 16:34
Nja, den är konstruerad av Immersionrc som jag nog tycker är ett hyfsat känt märke inom FPV. :)

Ålänning
2015-07-01, 20:57
Ahaa! Där ser man, visste jag inte. ImmersionRC är jag väldigt nöjd med.

Jorgen
2015-07-01, 22:09
Vet någon om den senaste firmwaren på Hero 3+ black edition (3.0) fungerar med Discovery Pro?

magnusvr
2015-07-02, 13:48
Jag kör 3.0 med min QAV540, inga konstigheter. Immersion 600mW sändare, via en videoswitch och OSD.