handdator

Visa fullständig version : Taranis x9d plus- x4rsb (Bind)



brag93
2015-07-14, 19:48
Tjena. Försöker binda min taranis x9d plus med x4rsb men när ja trycker på f/s knappen på x4rsb så händer ingenting.. hjälp..?

FinnbyFraggel
2015-07-14, 20:40
Har du satt radion i bind läge?
/ Jonas

brag93
2015-07-14, 20:44
yes.. har provat göra den vanliga proceduren

Håkan
2015-09-26, 12:37
Asgammal tråd men jag kan berätta att detta hände mej med. Bind-knappen på X4R-sb var kass visade det sej.
Kortslöt knappen med en tråd och nu är den bunden. En gång för alla för detta orkar jag inte göra om.
https://dl.dropboxusercontent.com/s/p2cwxedfbf6euna/Bind%20x4r.png

uffe_46
2015-09-27, 10:09
Kan vara att du har en EU firmware i en av dem, se tråd nedan

https://forums.openpilot.org/topic/55546-bind-taranis-with-x4rsb/

uffe_46
2015-09-27, 10:18
Och här är hur man flashar den , 2,3 min in i videon beskrivs hur motagaren skall kopplas

https://www.youtube.com/watch?v=jz6qnTsHcEE

McRegor
2015-09-27, 10:52
Funkade det med en trivial mekanisk kortslutning så lär det väl knappast ha nåt med firmware att göra känns det som...
Roger

uffe_46
2015-09-27, 11:29
Funkade det med en trivial mekanisk kortslutning så lär det väl knappast ha nåt med firmware att göra känns det som...
Roger

Om läser vad Håkan skriver så framgår det att var hans problem för länge sedan, inte brag93 problem.......

McRegor
2015-09-27, 19:39
Ok - ursäkta att jag inte läste riktigt allt. Uppfattade det som att det var TS lösning men ack så fel jag hade..:)
Roger

uffe_46
2015-09-27, 20:51
Ok - ursäkta att jag inte läste riktigt allt. Uppfattade det som att det var TS lösning men ack så fel jag hade..:)
Roger
Ok, Läser själv slarvigt ibland :icon_wink::icon_wink: Kollar man på nätet så är de mycket om EU och icke EU- Firmware, måste tydligen vara samma i både mottagare och sändare för att det skall funka

Håkan
2015-09-28, 01:13
Jag triggade på att det händer ingenting när bind knappen trycks för ts.
Utan signal blinkar ledden sakta rött. När bind knappen trycks in så lyser ledden stadigt rött. Tror jag, kan inte kolla just nu.
Om ledden fortsätter blinka sakta rött när bind knappen trycks in kan det vara en defekt bind knapp som för mej.
Annars finns möjlighet med mismatch mellan sändare och mottagare.