handdator

Visa fullständig version : Problem med NAZE32 (6DOF) hjälp för faaan....



brag93
2015-07-18, 19:16
Någon som är duktig på NAZE32 (6dof) har lite problem med att den gröna lampan blinkar och när jag väl kommer in i cleanflight efter att ha kortslutit booten så när jag ska ändra från uart1 till uart2 så låser de sig i rebooting... den gröna lampan lyser även fast batteriet är i..

eAk
2015-07-19, 10:22
Förtsås inget av ditt inlägg. Varför kortsluta boot?
Om du gjort något korkat flasha om ditt naze och rensa eeprom. Detta är en elektronik fråga.

brag93
2015-07-19, 10:47
Om jag inte kortslutit den och "Flash on connect" och trycker connect efter jag har Flashat så kommer jag inte in i cf.. hur rensar jag eeprom då..?

eAk
2015-07-19, 11:13
Om jag inte kortslutit den och "Flash on connect" och trycker connect efter jag har Flashat så kommer jag inte in i cf.. hur rensar jag eeprom då..?
jag förstår fortfarande inte.

Men du klickar i det när du flashar att du ska rensa eeprom.

brag93
2015-07-19, 11:17
När jag kopplar in naze så blinkar den gröna lampan och jag kan inte koppla upp den till cf. Men om jag kortslutit boot samtidigt som jag sätter i kabeln och har "Flash on connect " på så Flashat den och sen går det att ansluta. Har inte lyckats få igång de på annat sätt.. men den gröna lampan blinkar hela tiden ändå..

eAk
2015-07-19, 11:19
När jag kopplar in naze så blinkar den gröna lampan och jag kan inte koppla upp den till cf. Men om jag kortslutit boot samtidigt som jag sätter i kabeln och har "Flash on connect " på så Flashat den och sen går det att ansluta. Har inte lyckats få igång de på annat sätt.. men den gröna lampan blinkar hela tiden ändå..

Men vad är problemet om det går att connecta efter att du flashat om. klicka bara ir att rensa minnet så alla inställningar fdörsvinner ställ in pid gå ut och flyg.

brag93
2015-07-19, 11:20
Jaga får ingen kontakt med radion.. och vill veta vad det är som är fel
. För de funkade klockrent för 1 vecka sen..

brag93
2015-07-19, 11:24
Du menar att ja ska klicka i "full chip erase"?

eAk
2015-07-19, 13:04
Du menar att ja ska klicka i "full chip erase"?
Ja

eAk
2015-07-19, 13:05
Jaga får ingen kontakt med radion.. och vill veta vad det är som är fel
. För de funkade klockrent för 1 vecka sen..
Men radion har inget med din seriell port att göra.

brag93
2015-07-19, 15:24
Okej... nu fick jag de att funka:)