handdator

Visa fullständig version : naze32 + autotune



n30
2015-08-05, 22:55
någon som provat naze32 med autotune funktionerna?
fungerar det bra?

simonarvestrand
2015-08-06, 08:23
För att få en maskin som flyger bra men inte perfekt så funkar det fint

n30
2015-08-06, 10:14
okok men då får man ett par vettiga utgångs värden då som man senare kan fin tunea .

MarkusH
2015-08-06, 15:02
Jag provade autotune på min LKT250 nyligen ( tidigare körde jag med basefligth och plankade MarkusB pid inställningar). Efter autotune har jag problem med att jag får oscillationer när jag gasar på fort. Ökar jag gasen sakta så fungera det. Är det P värdet man ska minska? I videon jag såg på om autotune så står det att man kan behöva lägga in upp till 0,4 på TPA. Men är det rätt väg?

Landin81
2015-08-07, 01:18
Jag körde autotune på min zrm250 och fick över 6 på både roll och pitch, lite väl högt, fick sänka manuellt för att få den lite bättre.