handdator

Visa fullständig version : Ledigt jobb: RCExplorer söker en produktutvecklare/video/support nissedadde
2015-11-06, 13:42
55538
Söker en person som är tekniskt lagd, gärna med kunskap/utbildning/erfarenhet inom produktutveckling med elektronik/mekatronik och/eller programmering. Har du även kunskap/erfarenhet/intresse inom videofilming/redigering är det mycket meriterande.
Tjänsten innefattar att hjälpa till med produktutveckling inom modellflyg (mest multirotor), videofilmning/redigering samt teknisk support för kunder via email. Videodelen kan eventuellt läras under anställningen. Viktigast är att du har driv och har viljan att lära dig nya saker samt lyssnar på feedback och givetvis att personkemin är rätt.
Jag behöver helt enkelt ett bollplank och en "sidekick". Företaget är i uppstarts-fasen och det är jag själv och frun som jobbar med företaget, samt en deltid som sysslar med packning. Då det är ett så pass litet företag i nuläget är det viktigt att man är beredd att rycka in på alla möjliga områden där behov uppstår. Beroende på din kompetens är upp till heltid aktuellt.
Mer info om företaget och för att få en känsla av vad det är vi gör, besök http://RCExplorer.se


Vi håller till utanför Töreboda. Visst distansarbete kan fungera, men du måste kunna vara "på plats" största delen av tiden. Arbetstiden är dock flexibel.


Emaila gärna till admin@rcexplorer.se

Kenneth E
2015-11-06, 14:24
Har tyvärr 37mil till Töreboda, kunde annars varit intressant att prova.

dadde
2015-11-07, 12:41
Finns väldigt billiga boenden i Töreboda/hova trakten ;) Just saying

flygrc
2015-11-07, 13:07
Tusan, jag heter inte Nisse, annars lät det intressant, ha ha ;)

dadde
2015-11-08, 14:07
Bosse, Inrid kan till och med tänka mig en Tim ;) Namnet kan jag var lite flexibel med