handdator

Visa fullständig version : Hjälp :( Lyckas inte konfigurera



Stompp
2015-12-13, 22:20
Tjopp! Har en Eachine 250 med CC3D. Skaffade en Storm S603 Rx till den och försöker koppla ihop med min Spektrum DX6i. Rx har jag kopplat via PPM till FC:n. Vad jag kan se så går bindningen bra, men när jag försöker köra transmitter-guiden i OpenPilot får jag ingenting :(

Nån som har nåt tips?

561105611156112

Hunter
2015-12-13, 22:31
Jag använder visserligen Naze32 och Cleanflight och i programvaran där så lär man välja om det är så att man ska koppla in mottagaren med ppm (3 sladdar).

Stompp
2015-12-13, 22:37
Jag har valt PPM+NoOneShot i konfigen. Jag har sett någon koppla in PPM:en på pinne 8. Kanske kan vara värt ett försök?

Stompp
2015-12-14, 01:23
Mnäh, blev inte bättre av det :/ Har testat snurra igång motorerna från OP och det funkar iaf så det känns som att det är nåt som halkar mellan Rx och FC. Eller så har jag inte alls lyckats binda. Gnöh...

Ted_B
2015-12-14, 01:30
Har du batteriet ikopplat när du kör wizarden?

Stompp
2015-12-14, 02:04
Yup

streber76
2015-12-14, 09:05
Byt till pwm o testa någon kanal. Mät om du har anslutning om det inte funkar. Har för mig det är rätt kopplat men det var länge sen jag körde op. Rekommenderar cleanfligt o Beta flight om du flyger rate.

lassebetong
2015-12-14, 13:00
Jag har valt PPM+NoOneShot i konfigen. Jag har sett någon koppla in PPM:en på pinne 8. Kanske kan vara värt ett försök?

Japp jag har för mig om att man får ta ut ppm signalen på 8:an

Stompp
2015-12-14, 13:05
Verkar som att pinne är beroende på val av konfig i OP, får labba lite vidare och även testa PWM.

Turbotom
2015-12-14, 22:43
Jag fick inte min cc3d att funka någe vidare med PPM. Inte i Open pilot iaf. I Cleanflight gick det bättre, men bytte till en bättre FC istället, och nu funkar det utan problem.

Stompp
2015-12-15, 20:59
Hmm, låter som att nåt är snett antingen i min Rx eller att jag inte alls lyckats binda. Får kolla lite på det i helgen. Vilken pinne ska PPM in i på flexiporten?