handdator

Visa fullständig version : Spektrum DX6 v2 med DSM2?



mikaelbe
2016-01-04, 18:34
Schweighofer verkar sälja en variant av Spektrum DX6 v2 som klarar DSM2. Frågan är om det är "gamla" sådana som de har i lager? I Europa så är ju inte DSM2 tillåtet på nya sändare från 1 januari 2015.

Se: http://www.der-schweighofer.net/product/196083/set_spektrum_dx6_v2_dsm_x_und_dsm2_solosender_mode _1-4

För mig vore det bra då jag har en hel del DSM2 mottagare. Jag har mailat och frågat om detta, men kanske nån vet?

KristofferR
2016-01-04, 20:05
Det står ju i både startsidebanner, rubrik och fetstil i texten så det borde stämma.

Tidigare har man ju sett att det står i texten de lyft ur spec-bladet från Horizon, då förstår man att det är ett misstag men här är det uppenbart medvetet. Det finns ju en skaplig marknad för DSM2 användare med BNF eller annat.

Bra pris också.

mikaelbe
2016-01-07, 10:11
Fick svar från Schweighofer och de är sändare från 2014, då det fortfarande var OK med DSM2.