handdator

Visa fullständig version : Ställa in S1-ratten på Taranis



staffan_w
2016-01-22, 00:43
Jag håller på att ställa in PID på pixhawk och använder mig av "S1"-ratten på Taranis. Mitt problem är att det är stor del av varvet som ratten går där det inte händer något. Den verkar bara registrera i mitten och precis runt om.
Vet inte om ni förstår vad jag menar men ajg vill ju använda hela rattens utslag, annars blir det så himla koncentrerat i mitten.
Ja, svårt att förstå kanske men är så tacksam om någon orkar anamma sig detta lilla problem.

Tack!

/Staffan

freddan_6
2016-01-22, 09:14
Har du kaliberat sändarens alla spakar och rattar när du kalibrerade? Jag kalibrerade inte bara de vanliga styrspakarna utan alla fyra extra rattar.
https://www.youtube.com/watch?v=j7zA_tkH_Zc

staffan_w
2016-01-22, 18:42
Hm, ja det var ju en bra fråga, var ett tag sedan. Får kolla upp det genast.
Tack för hjälpen Fredrik!!