handdator

Visa fullständig version : Futaba Telemetry????



Micke_Tranås
2016-02-19, 15:38
Hej.

Har problem med att få telemetry att funka. Får inget tillbaks till sändaren. Hittar inte så mycket felsökning på nätet så prövar här. :) om man kollar på div klipp på tuben så set man vilken motagning man har med motagaren men som ni ser på bilden så finns det ingen. :( Motagaren är en 7008. Någon som kan hjälpa en nybörjare :) Haha

Kenny
2016-02-19, 18:25
Hej.

kolla denna från 10:30 https://www.youtube.com/watch?v=qbrqchJeLNA

Micke_Tranås
2016-02-19, 21:57
Hej.

kolla denna från 10:30 https://www.youtube.com/watch?v=qbrqchJeLNA


Tack så mycket nu funkar allt :)