handdator

Visa fullständig version : Phantom 1 tappar signal



phantom1
2016-04-11, 22:29
Hej! Någon som har en aning om vad min Phantom 1 har fått för fel då jag tappar signal när den är ca 50m ifrån mig? :banghead:
Är även som att funktionerna "hänger" sig lite just när den tappar signalen...
Och så undrar jag om någon vet om det går att byta antenner på både TX och RX när dem är fastlödda i kretskortet?
MVH

Fluf
2016-04-12, 11:54
Har du hängt på något icke-standard på den, kamera, video sändare etc? Man kan få kraftiga störningar från sådana.

Om så är fallet, plocka av/stäng av allt extra och testa quaden som den är.

phantom1
2016-04-12, 16:30
Jo har provat det och det blir ingen skillnad, har kört utan kamera, gimbal, och fpv sändare, men inget hjälper.
Det har ju funkat bra förut, men jag har mina aningar om att det kan vara någon uppdatering som jävlas, har de nyaste men vet ej om det går att få en äldre verision installerad?