handdator

Visa fullständig version : Flasha Emax skyline 32



KJ!
2016-04-20, 16:10
Ska flasha ett fc Emax Skyline 32 Acro

har problem när jag ska flasha fc i cleanflight, den här rutan kommer upp
(no response from bootloader programming failed)
58134

Har provat att kortsluta boot på kortet och alla möjliga grejer som jag läst på olika forum. Men får samma fel jämt.

Jag får kontakt med kortet så man kan ställa in det om man vill, men jag vill flasha, men det funkar inte,
HJÄLP HJÄLP blir knäpp snart

MarkusH
2016-04-20, 18:50
Har du provat att trycka på flash firmware igen direkt efter du får felmeddelande? Jag har råkat ut för liknande. Men jag har naze32 med betaflight och då har det löst sig genom att trycka en gång till på flash firmware igen.

KJ!
2016-04-20, 20:32
Har provat oändligt med gånger, ikväll blev det framgång sänkte manual baud rate till 57600 från 256000 då äntligen kunde jag flasha kortet.

MEN då har kortet fastnat i något sorts boot läge så jag kommer inte in på det för att kunna ställa in allt. SNART kommer det ut en ny racequad på köp och sälj

Killenheladagen
2016-05-15, 11:27
har du provat att använda ett annat program för bootloader? typ betaflight eller nåt ditt kort är kompatibelt med? kan lösa problemet!

En sak, i LibrePilot som visserligen inte har nånting med din programvara att göra men flasha FW är ju samma process, hursom så fungerar det ej ex att FW-flasha cleanflight på coptercontrol om man inte har en extern 4.8V strömkälla till RXen, förstår ej sambandet där alls men utan 4.8V fungerade det ej men med så gick det alldeles utmärkt, gillade inte cleanflight så reverterade men där har du nåt du kan prova iaf!

Vet precis känslan med en jäkla markad quad som man bara vill flyga, istället sitter man framför en dator och rynkar pannan, jag gav delvis upp med mitt esc-problem, köpte ny beg quad istället så jag har nåt att flyga medan jag samlar kraft till en stöt till på den gamla..


Oft: 57600baudrate? det är alltså i teorin samma hisnande hastighet som de gamla 57.6-modemen man använde för uppringd internetuppkoppling förut?

KJ!
2016-05-15, 20:31
jo jag har provat andra program, den här videon visade två program som skulle hjälpa men tyvärr så gick jag bet på det, får bli ett snyggt halssmycke :-)


https://www.youtube.com/watch?v=umt9Yn9QH-Y

Killenheladagen
2016-05-16, 09:08
Och du har provat flasha med 4.8V anslutet?

Skickat från min SM-T211 via Tapatalk

KJ!
2016-12-14, 21:58
Nu var mina problem lösta, fick igång kortet med en annan hex fil, måste helt enkelt ha flashat fel. Det senaste Boris här åxå med betaflight config :)