handdator

Visa fullständig version : skalabåt i GöteborgJas
2016-08-22, 14:33
Finns det så att man få ihop ngr att köra skalabåt i Gbg eller omnejd, vi har vad jag vet en skalabåt klubb som jag var med i för ngr år sen men det var inte så mkt körning utan man träffades regelbundet och hade trevligt, skulle vilja vara mer inriktad på just körning av skalabåt.

/JaS

Kenneth E
2016-08-22, 16:35
Vi har samma i Malmö, samma som kör, samma som när jag var ung(30 år sedan). Nu vart det träff i helgen och endast en hade en båt med sig, lite högre aktivitet hade jag önskat, Jag längtar tills jag får min dragare klar, då skall jollen gå varm med turer runt dammen!
Kanske skall man ordna en båtträff och bjuda in alla möljiga. Jag jobbar i Danmark och där har vi klubben Vallenbäck och de är aktiva, jag brukar luncha där och snacka med kaptenerna.

Jas
2016-08-22, 16:52
Har ev tillgång till att hyra en mindre simhall för körning på vintern men då är det inte roligt att stå ensam, fartygshobbyn är ett bra komplement till flyghobbyn, lite lugnare tempo men ändå så intressant och givande.

GeorgeBrave
2017-06-12, 08:27
Den klubben du menar är nog La Skala Modellbåtsklubb, vi har nu röjt och fixat med en damm som ligger ute på Aeroseums mark på gamla Säve flygplats.
Där samlas vi och kör på förutbestämda tider. Vi har kört interna klubbkörningar tre gånger hittills och nu i helgen 10-11 juni var vi med och körde under Barnens Flygdag på Aeroseum. Vi har även ett antal prova-på båtar som man kan prova under olika tillfällen också. Nästa körtillfälle är 1 juli.
Du kan se mer på hemsidan. www.laskala.se/

//MOD