handdator

Visa fullständig version : Radiomaster T16S problem



freddan_6
2020-11-02, 17:46
Har någon använt RS eller LS (potentiometer på baksidan)?
Mina går från 77-100, respektive 72-100 med hela utslaget på en halva av mitten, så som om nån glömt att montera ett motstånd.
Tänkte från början använda dessa till flaps på funcub men det verkar omöjligt.
De ändras inte heller av kalibrering.
Byter input till 6-positionsswitch i stället om ingen har nåt bra förslag.

uffe_46
2020-11-02, 19:02
Om du simulerar i Open Tx companien hur ser det ut då ?? Jag har använt RS och det funkar bra på min radiomaster

freddan_6
2020-11-02, 19:07
Om jag simulerar har jag mellan -100 och +100 i utslag.

uffe_46
2020-11-02, 21:15
Öppna den och kolla så kablarna till pottarna är ordentligt anslutna

OlleG
2020-11-03, 08:03
Men börja med att kalibrera sändaren, inkl LS och RS.
/OlleG

uffe_46
2020-11-03, 08:42
Men börja med att kalibrera sändaren, inkl LS och RS.
/OlleG
Tror att han gjort det, sår så här i första inlägget "De ändras inte heller av kalibrering."

Hur går det med din radiomaster har du fått den än ?

freddan_6
2020-11-03, 09:29
Tror att han gjort det, sår så här i första inlägget "De ändras inte heller av kalibrering."

Hur går det med din radiomaster har du fått den än ?

Det var nog SBS (skit bakom spakarna) eller PBKAC (problem between keyboard and chair).
Med en ny kalibrering har jag -100 till 100 på LS och RS.
Tack för hjälpen @Uffe_46

uffe_46
2020-11-03, 09:33
Det var nog SBS (skit bakom spakarna) eller PBKAC (problem between keyboard and chair).
Med en ny kalibrering har jag -100 till 100 på LS och RS.
Tack för hjälpen @Uffe_46
71975