Reklam

 
Visa RSS-flöde

hobbysweden.se

Quadrocopter för Fotografering - Walkera X350 Pro

Betygsätt det här inlägget
Dessa minst sagt mycket populära quadrocoptrar har visat sig ha en mängd olika användningsområden.
Det är inte bara för filmproduktion och professionell fotografering som en quadrocopter med kamera visat sig vara användbar.
Forskare, jägare, lantbrukare och byggföretag är bara några som visat sig ha nytta av att kunna filma och fotografera från luften eller bara kunna se bilder i realtid på hur saker och ting ser ut (FPV).

Walkera X350 Pro finns i tre olika paket och vi ska här reda ut vad som skiljer dessa åt. I alla de tre paketen ingår ett 11,1V 5200mAh li-po batteri som ger en flygtid på upp till 25 minuter. Samtliga är också utrustade med kontrollkortet Devo-M, GPS och höjdsensor och kan landa själva på samma position som de startades ifrån.
Flyger man med kamera, gimbal och videosändare igång blir flygtiden något kortare.

X350 Pro RTF
Basversion av quadrocoptern. Kommer med Devo 10 sändare utan FPV-skärm. Ingen kamera ingår i paketet och ingen videosändare. Däremot innehåller paketet kameragimbalen G-2D.
Den här versionen är till för dig som har egen kamera och antingen bara vill använda X350 Pro för att filma och fotografera med eller vill ha FPV i en extern skärm.

X350 Pro FPV 1
Komplett paket med kameran iLook, gimbal och Devo F7 sändare med inbyggd FPV-skärm. Till Devo F7 kan du även koppla in videoglasögon för bättre FPV upplevelse.
Det här paketet är perfekt för dig som vill ha ett smidigt och färdigt FPV-paket. Att tänka på här är att i den här versionen finns ingen videosändare i modellen. Videosändaren är istället inbyggd i den medföljande kameran.
Detta betyder att om du senare skulle vilja byta kamera till en annan kamera så måste du även skaffa en videosändare. Det går heller inte att koppla videoförstärkare till kamerans sändare.

X350 Pro FPV 2
Paket med kameragimbal, videosändare och Devo F7 sändare med inbyggd FPV-skärm men utan kamera.
Den här versionen är förberedd för GoPro så för dig som redan har en GoPro Hero 3 eller liknande är det bara att koppla in kameran så har du en komplett flygande filmutrustning med livestreamad video i sändarens skärm.

Se vår video här nedan tagen med paketet X350 Pro FPV 1!

Kommentarer