Reklam

 
Visa RSS-flöde

hobbysweden.se

WLtoys

Betygsätt det här inlägget
Det är lätt att skaffa sig en uppfattning om ett företag på namnet. WLtoys klingar kanske inte exklusivitet men här är en tillverkare av radiostyrda hobbymodeller som levererar nybörjarmodeller som är riktigt bra.
Klicka på bilden för en större version. 

Namn:	wltoys-v911-micro-rc-helikopter_5.jpg 
Visningar:	254 
Storlek:	109,7 KB 
Id:	52070WLtoys är troligtvis mest kända för sin 4-kanals microhelikopter V911. Många har lärt sig flyga rc helikopter med denna svart/röd/gula lilla modell och har man någon gång varit på inomhusflygning på en flygklubb har man nästan garanterat träffat på den modellen någon gång.


Det senaste året har WL satsat hårt på att förbättra sina produkter och även kommit med flertalet nya. Bland annat har man uppgraderat sina större 4-kanals helikoptrar V912 Sky Dancer och V913 Hawk Sky till borstlösa modeller.

Klicka på bilden för en större version. 

Namn:	v222-led-lampor.jpg 
Visningar:	54 
Storlek:	154,7 KB 
Id:	52071Man har även börjat tillverka multicoptrar av enklare slag för hobbyflygning. Samtliga dessa finns i paket med kamera eller med kamera som tillbehör. På bilden kan du här se deras V222 med mörkerbelysningen påslagen.
Både helikoptermodellerna och WL's drönare flyger riktigt bra och vi kan därför varmt rekommendera dessa för nybörjare och för dig som önskar en prisvärd modell att hobbyflyga med.

Klicka på bilden för en större version. 

Namn:	wltoys-rc-helikopter-v977-borstlos-flybarless.png 
Visningar:	73 
Storlek:	222,0 KB 
Id:	52072Den senaste nyheten från WLtoys är rc helikoptern V977. En 6-kanals flybarless micro helikopter med borstlös motor som kommer ready-to-fly med 2.4GHz radio och 450mAh li-po batteri. V977 har ett 6-axis gyro som kan ställas om till 3-axis när du vill att modellen ska bli känsligare och snabbare. Detta är inte unikt hos micro rc helikoptrar, men på den här helikoptern görs inställningen på radiosändaren vilket gör att du kan ändra lägen medan du flyger.
V977 påminner mycket om Walkeras micro helikoptrar. Med en sådan här rc helikopter kan du lära dig att flyga från nybörjarnivå till att hantera lättare 3D. V977 är mycket kraschtålig och förlåtande. Med vetskap om detta kan du hålla adrenalinhalten ner när det är dags att testa din första looping!

Se vår video med WLtoys V977 nedan

Kommentarer