Reklam

 
Visa RSS-flöde

hobbysweden.se

Dynam RC - Nya Skala- & 3D modeller

Betygsätt det här inlägget
Shenzhen Dynam Industry, mer känt som Dynam RC är ett kinesiskt företag som bildades 2005. Företaget utvecklar produkter för rc flyg och är mest känt för sina flygplansmodeller gorda i materialet EPO. EPO är en typ av skumplast som är lätt och seg och därmed mycket tålig.

Idag finns Dynams produkter i hela världen och är mycket populära framför allt bland nya modellflygare.

Dynam RC har senaste året kommit ut med större och mer avancerade rc flygmodeller som inte bara är riktade till nybörjare utan även till mer avancerade rc piloter. Dessa modeller är troligen inte så intressanta för radioflygare som varit med länge, men utmärkta och otroligt prisvärda val för rc piloter som letar andra eller tredje modellen eller som vill skaffa sin första 3D modell.

RC Hobby Sweden har nu fått in tre nya radiostyrda flygplansmodeller från Dynam RC;

Dynam, Focus EP 400 – Radiostyrt Aerobatic Flygplan 2.4GHz RTF

Parkflyer som klarar avancerad flygning, men även kan flygas av nybörjare. RTF-paket med 2.4Ghz radio, li-po batteri och laddare. Modellen är gjord i krashtålig EPO-skumplast.


Dynam, Pitts Python – 2.4GHz Radiostyrd Dubbeldäckare RTF

Vacker radiostyrd skalamodell tillverkad med modern teknik. Dynam Pitts är gjord i EPO-skumplast, ett tåligt och lätt material. Stark borstlös motor för avancerad 3D flygning.


Dynam, Sbach 342 – Radiostyrt 3D Flygplan RTF 2.4GHz
Imponerande skalamodell från världsledande Dynam av Sbach 342. Passar framför allt dig som vill börja med avancerad 3D flygning. Gjord i stryktålig och lätt EPO-skumplast.

/RC Hobby Sweden Teamet

Uppdaterad 2012-04-21 klockan 13:05 av hobbysweden.se

Kategorier
Okategoriserat

Kommentarer