Reklam

 
Sidan 1 av 2 12 SistaSista
Resultat 1 till 20 av 27

Ämne: Laddnings problem

  1. #1

    Standard Laddnings problem

    hej! Jag har köpt en imax b6 lipro balance charger från united hobbies. När jag ska ladda min lipo acc så kommer texten "connnection break" upp i rutan och det börjar pipa. Vet någon vad felet är?

  2. #2
    Glawes avatar
    Reg.datum
    Feb 2007
    Inlägg
    2 171
    Jobb
    Programerare
    Klubb
    Eslövs Flygklubb

    Standard

    Vad är det för acc. Laddar du med eller utan balans ?
    Mvh / Fredrik Glawe.

  3. #3

    Standard

    det är en sån här och jag laddar med balans. http://www.hobbycity.com/hobbycity/s...idProduct=2054

  4. #4
    Debattglad entusiast
    RCFF - Administratör
    AMs avatar
    Reg.datum
    May 2006
    Inlägg
    3 023
    Jobb
    Hobbyhandlare - Simulatorinstruktör
    Klubb
    Lunds Radioflygklubb

    Standard

    Låter som glappkontakt i laddanslutningen.

    Mvh
    Ove

  5. #5
    Glawes avatar
    Reg.datum
    Feb 2007
    Inlägg
    2 171
    Jobb
    Programerare
    Klubb
    Eslövs Flygklubb

    Standard

    Du har kopplat den mig när du laddar ? (Manualen är lite otydlig där)

    Mvh / Fredrik Glawe.

  6. #6

    Standard

    ursäkte, men jag förstår inte vad du menar. Har du en mer utzoomad bild också??

  7. #7
    Glawes avatar
    Reg.datum
    Feb 2007
    Inlägg
    2 171
    Jobb
    Programerare
    Klubb
    Eslövs Flygklubb

    Standard

    Kolla mina kontakter. Dvs, både balanskontakten och + - är kopplade till accen på högra sidan av min bild.
    Mvh / Fredrik Glawe.

  8. #8
    gimbos avatar
    Reg.datum
    Jul 2007
    Inlägg
    713
    Jobb
    IT-Proffs
    Klubb
    Malmens Modellflygklubb (Linköping)

    Standard

    Det var bra info Glawe. För jag tänkte köpa mig en B6. Hade helt klart enbart kopplat in balanskontakten.

  9. #9
    RCFF - Moderator Siguns avatar
    Reg.datum
    Aug 2007
    Inlägg
    3 961
    Klubb
    Dackeflyers

    Standard

    Alla sladdar ska kopplas in om de ska fungera

    /Martin

  10. #10

    Standard

    okej, men inte för att låta noobig, men behöver jag en xtra kabel för det?

  11. #11
    RCFF - Moderator Siguns avatar
    Reg.datum
    Aug 2007
    Inlägg
    3 961
    Klubb
    Dackeflyers

    Standard

    Nej.. inga extra sladdar behövs

  12. #12
    Glawes avatar
    Reg.datum
    Feb 2007
    Inlägg
    2 171
    Jobb
    Programerare
    Klubb
    Eslövs Flygklubb

    Standard

    Nop. Alla kontakter du behöver följer med. Följer med en jäkla massa konverterare med. T.o.m en kabel för glödbatteriet

    Det är dock ingen dum idé att buffra upp med lite sådana här (Vilket jag glömde när jag beställde)

    http://www.unitedhobbies.com/UNITEDH...idProduct=2116
    Mvh / Fredrik Glawe.

  13. #13

    Standard

    Okej, men har jag gjort rätt här på bilden?http://img503.imageshack.us/my.php?image=img2485vn6.jpg

  14. #14
    RCFF - Moderator Siguns avatar
    Reg.datum
    Aug 2007
    Inlägg
    3 961
    Klubb
    Dackeflyers

    Standard

    Japp sånna går de åt på löpande band i början

  15. #15
    Glawes avatar
    Reg.datum
    Feb 2007
    Inlägg
    2 171
    Jobb
    Programerare
    Klubb
    Eslövs Flygklubb

    Standard

    Citat Ursprungligen postat av PW
    Okej, men har jag gjort rätt här på bilden?http://img503.imageshack.us/my.php?image=img2485vn6.jpg
    Det ser rätt ut ja
    Mvh / Fredrik Glawe.

  16. #16

    Standard

    Ja det trodde jag också, men det funka inte. Så har jag haft det hela tiden.

  17. #17
    Glawes avatar
    Reg.datum
    Feb 2007
    Inlägg
    2 171
    Jobb
    Programerare
    Klubb
    Eslövs Flygklubb

    Standard

    Har du rätt laddläge på ? Finns ju både med och utan balans.
    Mvh / Fredrik Glawe.

  18. #18

    Standard

    Citat Ursprungligen postat av Glawe
    Har du rätt laddläge på ? Finns ju både med och utan balans.
    Ser ut som att det inte är i balansläge tycker jag.

  19. #19

    Standard

    okej, jag tror att jag redan gör det. Jag går in på balance displayen och trycker på start. Är det rätt?

  20. #20
    Glawes avatar
    Reg.datum
    Feb 2007
    Inlägg
    2 171
    Jobb
    Programerare
    Klubb
    Eslövs Flygklubb

    Standard

    Om du drar ut balansläget nu och bara kör med + och - . Funkar det att ladda då så har du fel inställning
    Mvh / Fredrik Glawe.

Liknande ämnen

  1. SMF-problem?
    Av sundqvistjohan i forum Allmänt och Tips
    Svar: 51
    Senaste inlägg: 2012-01-05, 18:38
  2. Go Pro problem
    Av Ulfman i forum FPV Kameror
    Svar: 8
    Senaste inlägg: 2011-09-08, 21:07
  3. A123 - laddnings fråga.
    Av Delta i forum Elmodeller
    Svar: 13
    Senaste inlägg: 2008-05-07, 07:10
  4. Lipo laddnings fråga
    Av MagnusStrömqvist i forum Elmodeller
    Svar: 6
    Senaste inlägg: 2007-06-23, 13:17
  5. t-rex problem
    Av Claes i forum Helikopter
    Svar: 5
    Senaste inlägg: 2007-02-23, 08:46

Behörigheter för att posta

  • Du får inte posta nya ämnen
  • Du får inte posta svar
  • Du får inte posta bifogade filer
  • Du får inte redigera dina inlägg
  •