Reklam

 
Sidan 2 av 2 FörstaFörsta 12
Resultat 21 till 27 av 27

Ämne: Laddnings problem

  1. #21
    Thomass avatar
    Reg.datum
    Jun 2006
    Inlägg
    5 955
    Jobb
    Truck Pilot
    Klubb
    Malmö Radioflygsällskap

    Standard

    Eeeh... dum fråga, men har du tillräckligt med ström TILL laddaren?
    Jag har oxå en Imax B6, där det helt plötsligt varnade för "break down". Strömkällan (bilbatteriet) hade för dålig spänning... Laddade det, sen var allting frid & fröjd!
    Retroholic!

  2. #22

    Standard

    Har testat det men det blir ingen skillnad

  3. #23

    Standard

    Jag har precis laddat batteriet så det ska inte vara några problem där.

  4. #24
    Glawes avatar
    Reg.datum
    Feb 2007
    Inlägg
    2 171
    Jobb
    Programerare
    Klubb
    Eslövs Flygklubb

    Standard

    Hmm, märkligt.

    Det enda jag kan säga är att det ut som du har fel program på din bild. Du får testa knappa runt lite till. Se om du kan få igång den utan balans med!
    Mvh / Fredrik Glawe.

  5. #25

    Standard

    Om du kan klicka på inc, eller dec, minns inte vilken, under själva laddningen och du inte kan få fram spänningen för varje cell så är du i vanlig laddningsläge. För jag antar att du inte kan se det om du laddar utan balansering trots att du har balanskabeln i!?

  6. #26

    Reg.datum
    May 2007
    Inlägg
    501
    Klubb
    Edefors Penguins

    Standard

    Citat Ursprungligen postat av PW
    Okej, men har jag gjort rätt här på bilden?http://img503.imageshack.us/my.php?image=img2485vn6.jpg
    Det ser ut som att du inte har stuckit in den svarta och den röda kontakten ända in i uttagen på laddaren. Prova o gör det.

  7. #27

    Standard

    Har hittat felet nu. Jag måste ha gjort en dålig lödning igår med accen. Tog en ny och lödade den och det funkade. Tack för hjälpen.

Liknande ämnen

  1. SMF-problem?
    Av sundqvistjohan i forum Allmänt och Tips
    Svar: 51
    Senaste inlägg: 2012-01-05, 18:38
  2. Go Pro problem
    Av Ulfman i forum FPV Kameror
    Svar: 8
    Senaste inlägg: 2011-09-08, 21:07
  3. A123 - laddnings fråga.
    Av Delta i forum Elmodeller
    Svar: 13
    Senaste inlägg: 2008-05-07, 07:10
  4. Lipo laddnings fråga
    Av MagnusStrömqvist i forum Elmodeller
    Svar: 6
    Senaste inlägg: 2007-06-23, 13:17
  5. t-rex problem
    Av Claes i forum Helikopter
    Svar: 5
    Senaste inlägg: 2007-02-23, 08:46

Behörigheter för att posta

  • Du får inte posta nya ämnen
  • Du får inte posta svar
  • Du får inte posta bifogade filer
  • Du får inte redigera dina inlägg
  •