Reklam

 
Resultat 1 till 9 av 9

Ämne: Uppladdnings problem

  1. #1

    Standard Uppladdnings problem

    Hej! Jag har probblem med att ladda upp film på YouTube. Får bara med 0,52min i varje uppladdning. Vad gör jag för fel.
    Mvh Arne
    Senast redigerat av Berga den 2010-10-26 klockan 07:55.

  2. #2
    E-Fires avatar
    Reg.datum
    Oct 2010
    Inlägg
    44
    Jobb
    Industri elektriker
    Klubb
    flyger utan klubb

    Standard

    Har du provat med gamla överförings sättet?
    http://upload.youtube.com/my_videos_...rict=html_form

    eller avancerar överföring (stödjer överföringar som kan återupptas)
    http://upload.youtube.com/my_videos_...?restrict=java

  3. #3

    Standard

    Hej! nu har jag provat tipsen men får samma resultat.
    Mvh Arne

  4. #4
    E-Fires avatar
    Reg.datum
    Oct 2010
    Inlägg
    44
    Jobb
    Industri elektriker
    Klubb
    flyger utan klubb

    Standard

    provat olika video format? prova att ladda upp någon annan film.
    kanske lite dum fråga. Men när du valt film & tryckt ladda upp. väntar du då till överföringen är klar innan du byter sida?

  5. #5

    Standard

    Hej jag provade att använda videoredigare med bra resultat så nu fungerar det. Jag får tacka för tipsen!
    Mvh Arne

  6. #6
    jocke1963s avatar
    Reg.datum
    Dec 2007
    Inlägg
    2 724
    Jobb
    Datanisse
    Klubb
    rcff

    Standard

    Citat Ursprungligen postat av Berga Visa inlägg
    Hej jag provade att använda videoredigare med bra resultat så nu fungerar det. Jag får tacka för tipsen!
    Mvh Arne

    Å var e filmerna då?
    ”Vir prudens non contra ventum mingit”

  7. #7

    Reg.datum
    Oct 2009
    Inlägg
    44
    Jobb
    Montör
    Klubb
    ingen

    Standard

    Youtube.
    sök på bergatorp.

  8. #8
    jocke1963s avatar
    Reg.datum
    Dec 2007
    Inlägg
    2 724
    Jobb
    Datanisse
    Klubb
    rcff
    ”Vir prudens non contra ventum mingit”

  9. #9

    Reg.datum
    Oct 2009
    Inlägg
    44
    Jobb
    Montör
    Klubb
    ingen

    Standard

    Hej.
    Nej det är min.
    Han heter Berga011.
    Vi flyger på samma ställe.

Liknande ämnen

  1. Kds problem
    Av Alanthor i forum Helikopter
    Svar: 5
    Senaste inlägg: 2012-11-01, 22:12
  2. SMF-problem?
    Av sundqvistjohan i forum Allmänt och Tips
    Svar: 51
    Senaste inlägg: 2012-01-05, 18:38
  3. Problem med YS 63
    Av Krille i forum Metanolmodeller
    Svar: 20
    Senaste inlägg: 2008-06-12, 00:38
  4. Problem med ARF:er ??
    Av Sigun i forum Allmänt och Tips
    Svar: 22
    Senaste inlägg: 2007-12-29, 00:35
  5. t-rex problem
    Av Claes i forum Helikopter
    Svar: 5
    Senaste inlägg: 2007-02-23, 08:46

Behörigheter för att posta

  • Du får inte posta nya ämnen
  • Du får inte posta svar
  • Du får inte posta bifogade filer
  • Du får inte redigera dina inlägg
  •