Reklam

 
Sidan 2 av 6 FörstaFörsta 123456 SistaSista
Resultat 21 till 40 av 101

Ämne: Naza allt är fel :/

  1. #21

    Standard

    på a,e,t sidan har jag - kabeln uppåt och på M1,M2,M3 sidan har jag signal kabeln uppåt är detta korrekt.

    Det är lite olika bud, ska jag klippa + kabeln från fart reglagen eller inte?

  2. #22

    Reg.datum
    Jan 2012
    Inlägg
    3 898
    Jobb
    AutomationsIngenjör
    Klubb
    ÖdeshögMFK, Tranås Mfk, Mfk Malmen

    Standard Re: Naza allt är fel :/

    Jag säger att det inte gör någon skillnad, dom hamnar parallellt och jämnar ut varandra. Men samtidigt är det ett lätt Jobb så vill du så ta bort så gör det.
    Jag har det kvar för att det funkar och ger redundans på 5voltssidan

    Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
    ------------------------Skickat från min Texas Instruments TI99-4A ----------------------
    |FPV STUFF|
    |FATSHARK Dominator HD & BASE SD|
    |RiteWing Zephyr II | X * 2X0 Quads Naze32|
    | DJI Inspire 1 |
    |TERMIK OCH HANG |
    |
    Polaris DLG | Twister3 DLG|Arctus DLG|Daidalos 2500|DSF Hangking|
    |FPV4FUN @ Youtube |

  3. #23

    Reg.datum
    Jun 2011
    Inlägg
    898
    Jobb
    Glödgare SSAB tunnplåt

    Standard Sv: Naza allt är fel :/

    Nu vet ju inte vi om bec sladdarna ens är ihopkopplade i naza-lådan. Nog om det!

  4. #24

    Reg.datum
    Aug 2012
    Inlägg
    172
    Jobb
    Pensionär
    Klubb
    Bjärred

    Standard

    Klipp inte om du kan få ut +hylsan från kontakten. Vik den därefter längs sladden och vira el-tejp runt hylsan.
    På de flesta sladdarna kan hylsan dras ut när man försiktigt lyfter upp en spärrande tunga på kontakthuset.
    Gör man så här går det lätt att återställa.
    Man ska inte koppla samman utgångarna, även om det ibland funkar. Sitter det en diod på BECens utgång är läget ett annat.
    Lars

  5. #25

    Standard

    Nu har jag tagit bort den röda kabeln på esc:en men de gjorde ingen skillnad ... Försökt i flera timmar nu och få ordning på det men dessa samma felkoder är kvar:

    http://www.flickr.com/photos/78627225@N03/8056950571/

    Så nu kan jag inte ens flyga över huvudtaget.. Har uppgraderat till 1,8 och konfigurerat sändaren och 3 läges switchen men kan inte få ordning på felkoderna ........

    Jag använder Turnigy x9 med frsky diy modul samt V8FR-II mottagare...

    All hjälp uppskattas tack för allas engagemang!

    Frågan är om man ska ta bort nazan och montera de gamla KK2 kortet ist, de fungerar ju iaf....

    mvh defuncta
    Senast redigerat av Defuncta den 2012-10-06 klockan 09:47.

  6. #26

    Standard Naza allt är fel :/

    Kan du ta några bilder där man kan se hur det är inkopplat, både mottagaren, ESCarna och VU?

    Gärna någon övergripande och några närbilder, plocka med mottagaren också.

    Lyser VU grönt eller Blinkar Den snabbt gult? Eller rött? Eller inte alls

    --
    S


    Sent from my iPad using Tapatalk HD
    --
    Cinestar 8/Mikrokopter, QAV400/CC3D fpvmanuals Edition, Paparazzi Y6/WKM, DJI F450/NAZA+GPS, QAV500/CC3D Drotek Edition
    , ADS 400-Q/Naze32

    Blog
    Youtube
    Vimeo

  7. #27

    Standard

    Citat Ursprungligen postat av Sickan Visa inlägg
    Kan du ta några bilder där man kan se hur det är inkopplat, både mottagaren, ESCarna och VU?

    Gärna någon övergripande och några närbilder, plocka med mottagaren också.

    Lyser VU grönt eller Blinkar Den snabbt gult? Eller rött? Eller inte alls

    --
    S


    Sent from my iPad using Tapatalk HD
    Här kommer lite bilder:
    http://www.flickr.com/photos/8677431...7631702830976/

    Min VU blinkar snabbt gult.

    mvh defuncta
    Senast redigerat av Defuncta den 2012-10-06 klockan 10:23.

  8. #28

    Standard Sv: Naza allt är fel :/

    Citat Ursprungligen postat av Defuncta Visa inlägg
    Här kommer lite bilder:
    http://www.flickr.com/photos/8677431...7631702830976/

    Min VU blinkar snabbt gult.

    mvh defuncta
    Jag har inte kollat bilderna men snabbt gult betyder TX Lost. Har du trippelkollat anslutningarna mellan mottagare och Nazan?

    --
    S

    Skickat från min GT-N7100 via Tapatalk 2
    --
    Cinestar 8/Mikrokopter, QAV400/CC3D fpvmanuals Edition, Paparazzi Y6/WKM, DJI F450/NAZA+GPS, QAV500/CC3D Drotek Edition
    , ADS 400-Q/Naze32

    Blog
    Youtube
    Vimeo

  9. #29

    Reg.datum
    Jan 2012
    Inlägg
    3 898
    Jobb
    AutomationsIngenjör
    Klubb
    ÖdeshögMFK, Tranås Mfk, Mfk Malmen

    Standard

    Är allt inställt som det ska i naza assistenten ? har du rätt mottagartyp vald där.

    är inte snabbgul failsafe och txfel?
    ------------------------Skickat från min Texas Instruments TI99-4A ----------------------
    |FPV STUFF|
    |FATSHARK Dominator HD & BASE SD|
    |RiteWing Zephyr II | X * 2X0 Quads Naze32|
    | DJI Inspire 1 |
    |TERMIK OCH HANG |
    |
    Polaris DLG | Twister3 DLG|Arctus DLG|Daidalos 2500|DSF Hangking|
    |FPV4FUN @ Youtube |

  10. #30

    Standard

    Citat Ursprungligen postat av simonarvestrand Visa inlägg
    Är allt inställt som det ska i naza assistenten ? har du rätt mottagartyp vald där.

    är inte snabbgul failsafe och txfel?
    Jag kan ju konfigurera sändaren i naza assistenten, så där får den ju signal. Några andra inställningar i sändaren att tänka på?

    Kan man flyga med Spektrum 5E har en sådan men de e ju bara 5 kanaler.

  11. #31

    Reg.datum
    Jan 2012
    Inlägg
    3 898
    Jobb
    AutomationsIngenjör
    Klubb
    ÖdeshögMFK, Tranås Mfk, Mfk Malmen

    Standard

    Tror inte du lyckas få till flightmodes med 5e då du måste få till rätt signalnivå på switcharna.
    ------------------------Skickat från min Texas Instruments TI99-4A ----------------------
    |FPV STUFF|
    |FATSHARK Dominator HD & BASE SD|
    |RiteWing Zephyr II | X * 2X0 Quads Naze32|
    | DJI Inspire 1 |
    |TERMIK OCH HANG |
    |
    Polaris DLG | Twister3 DLG|Arctus DLG|Daidalos 2500|DSF Hangking|
    |FPV4FUN @ Youtube |

  12. #32

    Standard

    Citat Ursprungligen postat av simonarvestrand Visa inlägg
    Tror inte du lyckas få till flightmodes med 5e då du måste få till rätt signalnivå på switcharna.
    okay man kan inte välja att den tex är i gps alti hela tiden från början?

  13. #33

    Reg.datum
    Jan 2012
    Inlägg
    3 898
    Jobb
    AutomationsIngenjör
    Klubb
    ÖdeshögMFK, Tranås Mfk, Mfk Malmen

    Standard

    om du skall kalibrera gps så går det absolut inte för du måste skifta mellan två flightmodes ett gäng gånger
    för att komma in i det läget.
    möjligt att det på något sätt går att få till men är väldigt tveksam , skulle inte lägga ner energi på att försöka.
    ------------------------Skickat från min Texas Instruments TI99-4A ----------------------
    |FPV STUFF|
    |FATSHARK Dominator HD & BASE SD|
    |RiteWing Zephyr II | X * 2X0 Quads Naze32|
    | DJI Inspire 1 |
    |TERMIK OCH HANG |
    |
    Polaris DLG | Twister3 DLG|Arctus DLG|Daidalos 2500|DSF Hangking|
    |FPV4FUN @ Youtube |

  14. #34

    Standard

    Citat Ursprungligen postat av simonarvestrand Visa inlägg
    om du skall kalibrera gps så går det absolut inte för du måste skifta mellan två flightmodes ett gäng gånger
    för att komma in i det läget.
    möjligt att det på något sätt går att få till men är väldigt tveksam , skulle inte lägga ner energi på att försöka.

    Bytte till spektrum för å se vad som hände... Men de var samma felkoder startat om flera ggr nu men får inte de att funka. Är de någon inställning i turnigy x9 som kan spöka?

  15. #35

    Standard Sv: Naza allt är fel :/

    Citat Ursprungligen postat av simonarvestrand Visa inlägg
    Är allt inställt som det ska i naza assistenten ? har du rätt mottagartyp vald där.

    är inte snabbgul failsafe och txfel?
    Minns inte riktigt, vad säger manualen?

    --
    S

    Skickat från min GT-N7100 via Tapatalk 2
    --
    Cinestar 8/Mikrokopter, QAV400/CC3D fpvmanuals Edition, Paparazzi Y6/WKM, DJI F450/NAZA+GPS, QAV500/CC3D Drotek Edition
    , ADS 400-Q/Naze32

    Blog
    Youtube
    Vimeo

  16. #36

    Standard Sv: Naza allt är fel :/

    Citat Ursprungligen postat av Defuncta Visa inlägg
    Bytte till spektrum för å se vad som hände... Men de var samma felkoder startat om flera ggr nu men får inte de att funka. Är de någon inställning i turnigy x9 som kan spöka?
    På den sidan, vad är är blå-markerat längst ner, där det står typ GPS, fail safe, atti, fail safe och manual?, var står markören? Och vad står det längst ner till höger?

    --
    S

    Skickat från min GT-N7100 via Tapatalk 2
    --
    Cinestar 8/Mikrokopter, QAV400/CC3D fpvmanuals Edition, Paparazzi Y6/WKM, DJI F450/NAZA+GPS, QAV500/CC3D Drotek Edition
    , ADS 400-Q/Naze32

    Blog
    Youtube
    Vimeo

  17. #37

    Standard

    Citat Ursprungligen postat av Sickan Visa inlägg
    Minns inte riktigt, vad säger manualen?

    --
    S

    Skickat från min GT-N7100 via Tapatalk 2
    Det är ttradition som jag har valt den enda som funkar att konfiguera sändaren med.

  18. #38

    Standard Sv: Naza allt är fel :/

    Dessa tänkte jag på.

    --
    S

    Skickat från min GT-N7100 via Tapatalk 2
    Bifogade miniatyrer Bifogade miniatyrer Klicka på bilden för en större version. 

Namn:	uploadfromtaptalk1349524596536.jpg 
Visningar:	63 
Storlek:	66,2 KB 
Id:	32620  
    --
    Cinestar 8/Mikrokopter, QAV400/CC3D fpvmanuals Edition, Paparazzi Y6/WKM, DJI F450/NAZA+GPS, QAV500/CC3D Drotek Edition
    , ADS 400-Q/Naze32

    Blog
    Youtube
    Vimeo

  19. #39

    Standard

    Förmodligen har du någon typ av förstoring på i windows som gör att du inte ser hela innehållet.
    Prova att gå till "Control Panel\Appearance and Personalization\Display" och ställ in 100%.

  20. #40

    Standard

    Citat Ursprungligen postat av zooks Visa inlägg
    Förmodligen har du någon typ av förstoring på i windows som gör att du inte ser hela innehållet.
    Prova att gå till "Control Panel\Appearance and Personalization\Display" och ställ in 100%.
    De va min plasma tv som förstörde fönstret för mig men de e fixat nu, dock återstår alla felkoder :/

Liknande ämnen

  1. Allt om hobby!
    Av Lelle i forum Allmänt och Tips
    Svar: 6
    Senaste inlägg: 2013-04-09, 23:04
  2. Har jag allt som behövs?
    Av Huio i forum Nybörjare
    Svar: 42
    Senaste inlägg: 2012-11-28, 16:14
  3. Har jag allt nu?
    Av Anton i forum Bensinmodeller
    Svar: 82
    Senaste inlägg: 2009-03-31, 21:16

Behörigheter för att posta

  • Du får inte posta nya ämnen
  • Du får inte posta svar
  • Du får inte posta bifogade filer
  • Du får inte redigera dina inlägg
  •