Reklam

 
Sidan 3 av 3 FörstaFörsta 123
Resultat 41 till 44 av 44

Ämne: Bus-quad?

 1. #41

  Reg.datum
  Oct 2010
  Inlägg
  291
  Jobb
  Vindkraftverkstekniker
  Klubb
  Hemma på gårn

  Standard

  Om det är den här du menar http://abusemark.com/store/index.php...products_id=38 så är det exakt samma mjukvara i den, men den har inte magnet eller trycksensor.

 2. #42

  Standard

  Tänker på den här http://abusemark.com/store/index.php...products_id=45 ska funka med quad

 3. #43

  Reg.datum
  Oct 2010
  Inlägg
  291
  Jobb
  Vindkraftverkstekniker
  Klubb
  Hemma på gårn

  Standard

  Okey, missade den fliken. Den ska funka med den vanliga mjukvaran. Enda är att det är lite jobbigare att ansluta den till datorn

 4. #44

  Standard

  Jag faller åter igen tillbaks till en undran jag ofta har... det finns några ramar att välja mellan och det tar inte länge för vem som helst att fundera ut vilken ram som är bäst för det man behöver qvadden till. Men att välja motor och ESC som passar ihop, det är för mig en djungel! Skall man höra på de som testat 20 motorer? Skall man läsa nån regel som gäller för hur man väljer? Det är väl iofs som med metanolmotorer till flyg som jag har mer vana med. Skall nån ha en 40-trainer så rekommenderar jag OS AX 46Max, punkt. Och det är väl detsamma ni tipsar mig om att jag ska ta nån motor... eller hur? Och sen propellervalet beror helt på flyget förstås. Nu har jag en F450-ram på väg hem och vill köpa grejer hastigt från autopartner för han har tydligen grejer hemma och han har svarat på min förfrågan. =) Men hur ska jag vet vad jag ska klicka på? MT? MS? 2212? 2214? 2218? 860kV 960kV 1000kv? Och vad som nu finns för kombinationer på siffror... Och så var det detta med proppar, Xoar trä?! APC lär ska vara bra? 10"? 8"? osv... Jag har en tricopter vars grejer inte alls verkar vara bra för just tricopter. Vill inte ha en till meningslöst mygga. =)

  Är säkert olika motorer och proppar etc för olika ändamål. Så om jag ska flyga bara utan FPV eller kamera så är det väl en setup, ska jag flyga med en gopro är en annan setup bättre. ska jag flyga med gimbal och kamera nåt anant.. FPV nåt annat osv... eller finns det nåt bra för allt detta? måst ju testa.. har gimbal och gopro samt fpv-grejer.

  Vad gäller FC... vill man inte hålla på plinka med opensource och uppdatera hela tiden samt böka på med USB och laptops osv, vad väljer man då? KK2 med display? Naza för 10 ggr det priset? Jag tweakar mina helis lite, men vill inte att det ska vara för omständigt att ändra nån parameter på en quad. Eller i första hand, fatta vilken jädra parameter som det SKA ändras på när man vill göra nåt. PID-grejor höll jag på med i skolan... så det var ett tag sedan. =)

  Jag gillar bygga, i andra hand flyga, i tredje hand ställa in... i sjuttonde hand programmera (jobbat med sånt och ... nä.)

  :-D

  Vill beställa nu. Klickfingret är aktivt.
  www.rcaland.ax --- Im an Aalandish Djaekenfaelt'er! =)

Liknande ämnen

 1. Quad och quad - fpv och snöbus
  Av markusb i forum FPV och Flygfoto - Båda dina egna och andras
  Svar: 6
  Senaste inlägg: 2013-02-11, 08:31
 2. Ny X-quad!
  Av bil sebbe i forum Quad
  Svar: 13
  Senaste inlägg: 2013-02-09, 22:13
 3. FPV Quad
  Av berthrsd i forum Quad
  Svar: 12
  Senaste inlägg: 2012-06-15, 22:41
 4. quad
  Av per i forum Quad
  Svar: 6
  Senaste inlägg: 2011-09-05, 20:36

Behörigheter för att posta

 • Du får inte posta nya ämnen
 • Du får inte posta svar
 • Du får inte posta bifogade filer
 • Du får inte redigera dina inlägg
 •