Reklam

 
Resultat 1 till 2 av 2

Ämne: Gopro till Fatshark Attitude

 1. #1

  Reg.datum
  May 2013
  Inlägg
  218
  Jobb
  Lärare, har flugit plan sen 1980. Bygger quads och
  Klubb
  En gång i tiden, Emmaboda 1980

  Standard Gopro till Fatshark Attitude

  Hej!
  Har en fråga som jag undrar över. Jag har precis börjat med FPV-flygning, vilket är en helt ny upplevelse. Jag använder Fatshark Attitude och kamera 420tvl. Nu har jag inhandlat Gopro 3BE och har kopplat in den,men upptäcker att bilden i mina goggles inte blir nämnvärt mkt bättre. Filmar jag bara med Gopro så blir det helt fantastisk skärpa nedladdat på datorn, men skärmarna i Attitude visar på mkt sämre. Är det helt enkelt så att man inte kan få bättre skärpa, fra detaljerna på avstånd blir suddiga precis som med 420tvl-kameran från Fatshark, om man köper en bättre kamera... att skärmarna i googles begränsar möjligheten?

  Jag har provat att koppla in mig på led-tv:en via AV-utgången med RCA-kablarna som medföljer för att se om det blir lika dålig skärpa med den, men bilden blir bara svart. Ingen signal alls.

  Peter

 2. #2

  Reg.datum
  Jan 2012
  Inlägg
  25
  Klubb
  Dalslandstokarna

  Standard

  Det finns två stycken begränsningar, dels glasögonen och dels den analoga videolänken. Du kan aldrig få bättre uplösning än vad glasögonen har (640 X 480 VGA).
  Kameran som du använder, 420 tvl, ligger rätt nära glasögonens upplösning (512x492) därför blir det knappt märkbart bättre när du byter till Gopron
  .
  Sen har du en begränsning i videolänken som inte klarar att överföra HD kvalitet

Behörigheter för att posta

 • Du får inte posta nya ämnen
 • Du får inte posta svar
 • Du får inte posta bifogade filer
 • Du får inte redigera dina inlägg
 •