Reklam

 
Resultat 1 till 12 av 12

Ämne: Martinez kort gimbal

  1. #1
    Stiffes avatar
    Reg.datum
    Jan 2012
    Inlägg
    999
    Jobb
    Malmö
    Klubb
    Rcff

    Standard Martinez kort gimbal

    Hej

    Sitter ett sånt kort i gimbalen på min spidex V2 monterade det igår och det funkar men när jag skulle ansluta mottagaren för att styra nick så blev ground kabeln väldigt varm och rök till provade en gång till med samma resultat

    Någon som råkat ut för samma eller förslag vad som hänt ? gimbalen funkar i övrigt ?
    Bor i Malmö
    Dji S 900 - Z15 Gh 3 , Futaba 8 S , Phantom 2 - Zenmuse H3 3D - Phantom 3 PRO https://vimeo.com/user9839897

  2. #2

    Standard

    kortslutning...
    UndCon.com = Under Construction == A constant evolving state of mind...

  3. #3
    Stiffes avatar
    Reg.datum
    Jan 2012
    Inlägg
    999
    Jobb
    Malmö
    Klubb
    Rcff

    Standard

    Citat Ursprungligen postat av UndCon Visa inlägg
    kortslutning...
    Jo tyvärr pekar det ju på det , undrar bara vad som hände kopplade ju in det enligt beskrivningen
    Bor i Malmö
    Dji S 900 - Z15 Gh 3 , Futaba 8 S , Phantom 2 - Zenmuse H3 3D - Phantom 3 PRO https://vimeo.com/user9839897

  4. #4

    Standard

    Du har inga bilder? Låter verkligen som korslutning och att det gick en jädra massa A genom servo kabeln.

  5. #5
    Stiffes avatar
    Reg.datum
    Jan 2012
    Inlägg
    999
    Jobb
    Malmö
    Klubb
    Rcff

    Standard

    Citat Ursprungligen postat av neu Visa inlägg
    Du har inga bilder? Låter verkligen som korslutning och att det gick en jädra massa A genom servo kabeln.
    Menar du på servokabeln ? Det märkliga är att kortet verkar funka som det ska i övrigt , det stabiliserar som det ska och mottagaren verkar också funka ??
    Bor i Malmö
    Dji S 900 - Z15 Gh 3 , Futaba 8 S , Phantom 2 - Zenmuse H3 3D - Phantom 3 PRO https://vimeo.com/user9839897

  6. #6

    Standard

    ahhh jag som läste fel. Trodde det va servokabeln som blev varm och rök till. Låter skumt.

  7. #7

    Standard

    skall den matas med ström från bäge hållen?

    min Tarot2D matar jag med separat LIPO och den har bara signalkabel och en jordkabel kopplat till resten av elektroniken (mottagare)
    UndCon.com = Under Construction == A constant evolving state of mind...

  8. #8
    Stiffes avatar
    Reg.datum
    Jan 2012
    Inlägg
    999
    Jobb
    Malmö
    Klubb
    Rcff

    Standard

    Citat Ursprungligen postat av UndCon Visa inlägg
    skall den matas med ström från bäge hållen?

    min Tarot2D matar jag med separat LIPO och den har bara signalkabel och en jordkabel kopplat till resten av elektroniken (mottagare)
    Nej och därför klippte jag + kabeln och hade bara signal och jordkabel och det var jordkabeln som typ brann upp ??? ska provflyga maskinen nu inomhus och verkar den bra i övrigt får jag väl köpa ett nytt kort de är inte så dyra på ebay
    Bor i Malmö
    Dji S 900 - Z15 Gh 3 , Futaba 8 S , Phantom 2 - Zenmuse H3 3D - Phantom 3 PRO https://vimeo.com/user9839897

  9. #9

    Reg.datum
    Nov 2011
    Inlägg
    92
    Jobb
    Kvalitetssuport/Samordnare säkerhet
    Klubb
    Ingen för tillfället

    Standard

    Hej

    Har råkat ut för samma som dig...trodde att kortet var förstört men funkade utmärkt. Satte dit en ny kabel och körder gimbalet ett antal veckor innan det hände igen. Hittade aldrig förklaringen.
    Kör nu Alexmos utan problem.

    /F

  10. #10
    Stiffes avatar
    Reg.datum
    Jan 2012
    Inlägg
    999
    Jobb
    Malmö
    Klubb
    Rcff

    Standard

    Citat Ursprungligen postat av beetle Visa inlägg
    Hej

    Har råkat ut för samma som dig...trodde att kortet var förstört men funkade utmärkt. Satte dit en ny kabel och körder gimbalet ett antal veckor innan det hände igen. Hittade aldrig förklaringen.
    Kör nu Alexmos utan problem.

    /F
    Ok intressant , har beställt ett nytt kort får vi se
    Bor i Malmö
    Dji S 900 - Z15 Gh 3 , Futaba 8 S , Phantom 2 - Zenmuse H3 3D - Phantom 3 PRO https://vimeo.com/user9839897

  11. #11
    Stiffes avatar
    Reg.datum
    Jan 2012
    Inlägg
    999
    Jobb
    Malmö
    Klubb
    Rcff

    Standard

    Har nu hittat anledningen att det inte funkade , jag matar belysning , videosändare och martinezkortet via balanskontakten på 4S lipon och det har funkat bra MEN jag hade inte riktig jord visade det sig utan hade från fel håll räknat och mätat fram 12 volt , lurigt som sagt märkte det när jag kopplade in min nya OSD och det började ryka även i den jordkabeln och efter lite klurande hittade jag det och nu funkar tilten + jag har ett extra Martinez kort
    Bor i Malmö
    Dji S 900 - Z15 Gh 3 , Futaba 8 S , Phantom 2 - Zenmuse H3 3D - Phantom 3 PRO https://vimeo.com/user9839897

  12. #12

    Standard

    bra att du hittade felet!
    UndCon.com = Under Construction == A constant evolving state of mind...

Behörigheter för att posta

  • Du får inte posta nya ämnen
  • Du får inte posta svar
  • Du får inte posta bifogade filer
  • Du får inte redigera dina inlägg
  •