Reklam

 
Resultat 1 till 11 av 11

Ämne: Köpråd fpv prylar?:)

 1. #1

  Standard Köpråd fpv prylar?:)

  Hej jag har nyligen fått ihop min dji f550 och har flygit en del med den. Nu vill jag köpa fpv saker men vet inte vad jag ska köpa funderar på det här kittet http://www.hab.se/fpv-kit-monitor-me...285-c-989.aspx men vet inte om det blir så bra räkvidd med 5.8 Ghz. Så nu frågar jag er fpv flygare vad jag ska köpa för saker till fpv? Vill att det ska vara ganska billigt och ha bra räkvidd. Väldigt tacksam för svar.
  MVH Andy

 2. #2

  Standard

  Komplett.se har bra pris på fatshark predator ink allt för 2600kr

 3. #3

  Standard

  Ok tack någon annan som vet något annat om man ska ha skärm istället?

 4. #4
  PinDukes avatar
  Reg.datum
  Jun 2012
  Inlägg
  497
  Jobb
  Tangentbordstryckare
  Klubb
  South of Heaven

  Standard

  5.8 Ghz funkar ypperligt så länge du inte planerar att flyga i tät skog. Räckvidden är det inget fel på så länge du har bra antenner.
  CL/SPW upp till 1.5 km utan problem och CL/Helix upp till 6-7 km utan problem och med tanke på att du bara får flyga inom synhåll så räcker det med råge. LP antenner som oftast följer med kan du dock glömma på 5.8 Ghz.

 5. #5
  PinDukes avatar
  Reg.datum
  Jun 2012
  Inlägg
  497
  Jobb
  Tangentbordstryckare
  Klubb
  South of Heaven

  Standard

  Ang. kittet du länkade till så är det inget fel på det men om du köper lösa delar och kan vänta 2-3 veckor på frakten så kan du få motsvarande prylar för ca 1700-1800 kr inkl. frakt.

 6. #6

 7. #7

  Standard

  Funderar på o köpa dom här sakerna tror ni det blir bra? Lämna gärna era synpunkter. Är det komplett för fpv? Väldigt tacksam för svar.

 8. #8

  Reg.datum
  Jun 2008
  Inlägg
  291
  Jobb
  DNA-hacker
  Klubb
  Malmö Radioflygsällskap

  Standard

  De antennerna är ingen höjdare. Det är samma veka modell med oskyddade trådar som Hobbyking säljer. Köp IBCrazy-antenner i stället, de är långt mycket bättre, och ett set såna är inte mycket dyrare än priset nedan om du tar dem från tex Readymade RC eller GetFPV.

  Vet inget om kameran, men läs på recensioner innan du köper kamera. Ljusegenskaperna skiljer rejält, och du vill ha en kamera som bländas minimalt.

 9. #9

 10. #10

  Reg.datum
  Jun 2008
  Inlägg
  291
  Jobb
  DNA-hacker
  Klubb
  Malmö Radioflygsällskap

  Standard

  Alltså, de antennerna funkar, men är mycket lättkvaddade. Lödningarna släpper lätt. IBCrazy-antennerna håller en helt annan kvalitet.

 11. #11

Behörigheter för att posta

 • Du får inte posta nya ämnen
 • Du får inte posta svar
 • Du får inte posta bifogade filer
 • Du får inte redigera dina inlägg
 •