Reklam

 
Resultat 1 till 6 av 6

mne: ngot fel p esc eller motor hjlp

  1. #1

    Reg.datum
    Jul 2013
    Inlgg
    149
    Jobb
    Ljusbgstekniker
    Klubb
    Silvervingen

    Standard ngot fel p esc eller motor hjlp

    Quaden lade sig lugnt p sidan motor nr 2 fastna p halv gas i grset .
    nr jag ska starta igen s vibrerar bara motor nr 2 .vriga funkar bra .har prvat att bytta motor och d funkar den nya motor bra .s min frga r d vad kan ha hnt med motor nr 2 gr den att laga eller bara att kasta

  2. #2

    Standard

    Inte omjligt att den har brnt.. lter som den gjort det, luktar den skumt?
    Skywalker 1900
    Bixler 2


    Quads i lite olika storlekar

  3. #3
    freddan_6s avatar
    Reg.datum
    Aug 2006
    Inlgg
    2 577
    Jobb
    Konsult inom telekom
    Klubb
    Eslv MFK

    Standard

    Glapp eller avbrott i kablage, eller brnd lindning gissar jag p. Brnd lindning luktar apa och r svart.
    fredrik

  4. #4

    Reg.datum
    Jan 2012
    Inlgg
    3 898
    Jobb
    AutomationsIngenjr
    Klubb
    deshgMFK, Trans Mfk, Mfk Malmen

    Standard

    helt klart en gissning p att en av kablarna frn motorn glappar.
    ------------------------Skickat frn min Texas Instruments TI99-4A ----------------------
    |FPV STUFF|
    |FATSHARK Dominator HD & BASE SD|
    |RiteWing Zephyr II | X * 2X0 Quads Naze32|
    | DJI Inspire 1 |
    |TERMIK OCH HANG |
    |
    Polaris DLG | Twister3 DLG|Arctus DLG|Daidalos 2500|DSF Hangking|
    |FPV4FUN @ Youtube |

  5. #5

    Reg.datum
    Jul 2013
    Inlgg
    149
    Jobb
    Ljusbgstekniker
    Klubb
    Silvervingen

    Standard

    luktar inget eller svart
    kan man mta upp lindning p ngot viss

  6. #6

    Reg.datum
    May 2013
    Inlgg
    212
    Jobb
    Lrare, har flugit plan sen 1980. Bygger quads och
    Klubb
    En gng i tiden, Emmaboda 1980

    Standard

    Samma sak har hnt mig. Motorn str bara och tickar. Ngon av de tre faserna glappar, antingen kabelfstena i motorn eller i ngon av de tre kontakterna. Det kan vl knappast vara esc:en eftersom den funkade med en annan motor, men det kan vara lurigt d den fr kontakt igen nr man byter motor och efter ett tag brjar ticka d glappet gr sig pmint igen. Jag bytte motorn och nu funkar min quad med APM 2.6 igen, n s lnge. Flera gnger har det varit kontakterna p esc.arna som varit dliga p min och som jag varit tvungen att lda om, men den hr gngen var det motorn.
    Peter

Behrigheter fr att posta

  • Du fr inte posta nya mnen
  • Du fr inte posta svar
  • Du fr inte posta bifogade filer
  • Du fr inte redigera dina inlgg
  •