Lördagen 1/8 arrangerar Modellflygklubben Skvadern ett meeting för alla heliflygare (som är RCFF eller SMFF-anslutna, till dig som inte är det ännu kan vi ordna RCFF-anslutning på plats) på vårt klubbfält i Öråker, 1 km från Birsta köpcentrum strax utanför Sundsvall. Huvuddag är lördag, då flyger vi bara heli från 10.00 (kom i tid för gemensam säkerhetsgenomgång vid 10.00) tills mörkret faller och grillen tänds, även senare om man vill och kan. Det är fritt fram att hänga kvar och flyga på söndag oxå, även om det kan dyka upp en eller annan plankflygare som sällskap då.

Vi har 400V trefas-matning ända fram vid klubbstugan så det finns gott om ström för alla el-heliflygare med jätteladdare. Dessutom finns laddstation med 10 uttag 12V/105A + 15V/40A totalt att dela på.

Nytt för 2015 är att vi utökat laddborden och kompletterat med sex dubbla 230V uttag för laddväskor, som matas av 3x16A säkringar.
Klicka på bilden för en större version. 

Namn:	image.jpg 
Visningar:	84 
Storlek:	169,3 KB 
Id:	53399

Det finns ett antal platser där det går att stå med husvagn eller husbil vid fältet för 100kr/natt inklusive ström, kontakta mig via pm för platsbokning alternativt se
www.skvadern.se för kontaktinfo. Ankomst fredag em/kväll är inget problem för de som så önskar men vi behöver då besked om detta i förväg. För de som inte vill campa på fältet finns även alternativa boenden som vandrarhem och stugbyar inom rimligt avstånd, se www.visitsundsvall.se.

Välkomna!
/Styrelsen

- bild från Sundsvalls Helimeeting 2014
Klicka på bilden för en större version. 

Namn:	image.jpg 
Visningar:	116 
Storlek:	143,0 KB 
Id:	53398