Reklam

 
Resultat 1 till 7 av 7

Ämne: Tips på 3D skrivare

 1. #1

  Standard Tips på 3D skrivare

  halloj! Efter ett år av velande och övervägande har jag nu bestämt mig men med en tight budget. Jag tittar på printerns runt 2000-4000kr. Begagnat kan också vara av intresse. Förstår att jag inte får en komplett sett utan lite DIY och montering krävs. Finns det något ute på marknaden? Har tittat på hobbykings tinyboy men den har lite liten printyta. Har ni några förslag?

 2. #2
  bogieboys avatar
  Reg.datum
  Feb 2011
  Inlägg
  1 060
  Jobb
  Svetsare, Verkstadstekniker
  Klubb
  Växjö backyard flyers ;-)

  Standard

  För det budgeten skulle jag satsa på ett reprappro kit. Huxley eller mendel är väl beprövade men dom har en ny deltaskrivare kommer inte ihåg vad den hette bara.

 3. #3

 4. #4

 5. #5

  Standard

  Själv lite intresserad på 3d skrivare. Antar att den reprap är som ett kit med men tycker slutresultatet blir bättre och mindre footprint på än en prusa i3.

 6. #6
  LANs avatar
  Reg.datum
  Oct 2006
  Inlägg
  188
  Klubb
  Valdemarsviks Mfk

  Standard

  Prusa i3 är en utmärkt skrivare enligt min mening. Det finns många varianter dock, satsa i så fall på en med metallram och kvalitetshuvud (E3D ex.vis) och köp från någon som ger dokumenterat bra support (sök på forum etc) och som skickar med config-filer och förprogrammerad firmware. Mycket lärorikt att bygga själva, gäller nog avsett vilken modell man väljer.

  (Min Prusa i3 kommer från http://www.semiu.co.uk, mycket god support, bra kvalitet på delarna förutom rull-lagren, dessa har jag fått byta ut nästan allihop nu för att de börjat glappa).

 7. #7

  Standard

  .
  Senast redigerat av zalsson den 2016-01-06 klockan 11:07.

Behörigheter för att posta

 • Du får inte posta nya ämnen
 • Du får inte posta svar
 • Du får inte posta bifogade filer
 • Du får inte redigera dina inlägg
 •