Reklam

 
Resultat 1 till 6 av 6

Ämne: Eachine Racer 250 4s

 1. #1

  Standard Eachine Racer 250 4s

  Köpte nyss min första 250 quad från BG
  http://www.banggood.com/Eachine-Race...-p-995366.html

  Står att den kan köra på 4s men inga mer detaljer på det och så står det att ESC är Brushless ESC: Simonk 12A
  vilket gör mig tveksam..

  Hursomhelst så är min fråga om jag kan köra detta batteriet
  http://www.banggood.com/Eachine-14_8V-1800mAh-4-Cell-35C-XT60-T-Plug-Lipo-Battery-For-RC-Multirotors-p-1010221.html
  och dem här propsen http://www.banggood.com/6-Pairs-Gemf...p-1007095.html


 2. #2

  Standard

  Står det 4s borde det funka. Dock är 12a lite lite med en aggressivt vinklad propp men 5040 borde gå bra. När du väljer batteri tänk på vtx antennen som sitter i mitten, det begränsar ditt val eftersom koptern måste balansera för att flyga bra.

  Ser ut som det borde funka med en liten hd kamera i fronten o ca 1500mah i bak men dubbelkolla med google - folk brukar skriva om sånt.

 3. #3

  Standard

  Finns en Eachine 250-grupp på FB där det diskuteras friskt om bla 4s-ackar. Väntar också på en från BG. Borde dyka upp inom ett par veckor

 4. #4

  Standard

  Min Eachine har landade här för någon vecka sedan. Sen landade den ett par gånger igen, efter att ha hälsat på ett träd, så nu väntar jag på nya armar. Har du beställt några extra? Ett fyrpack går på runt sex dollar på AliExpress. Beställ några extra.

  När det gäller batteripack så har jag än så länge bara flugit med originalbatteriet som lämnar ganska bra med plats i batteriutrymmet. Jag har också köpt ett par Zippy Compact 3S 1800 mAh som sitter tight på längden i quadden.

  Antennen sitter mycket riktigt i mitten, men den sitter ovanpå quadden också, jag tänker mig att det inte blir superbra att ha ett batteri där.

  För mig som inte (ännu) är någon riktig racerflygare så tycker jag definitivt att den är tillräckligt snabb med mina 5045BN-propellrar.

  Jag funderar på att köpa några fler batterier, det blir antagligen fler likadana Zippy för min del. Alternativt Turnigy 1800 mAh, om det passar.

 5. #5

  Standard

  Jag får in lätt en 3s 2700mah från min cx20 så plats finns.. väntar nu dock på 4s batteriet då jag sett några flyga med det på youtube men vet inte riktigt hur den klarar det.

  I övrigt har jag bara haft ett par lätta crasher då jag fått sätta dit kamera mounten igen och antennen lossnat lite löst

 6. #6

  Standard

  Ett annat problem jag har dock är att 2 av motorerna startas först efter kanske 30% trottle och dem andra vid 10 men enligt setup är dem alla på samma :S

Behörigheter för att posta

 • Du får inte posta nya ämnen
 • Du får inte posta svar
 • Du får inte posta bifogade filer
 • Du får inte redigera dina inlägg
 •