handdator

Visa fullständig version : Kommentarer på Gränsträffen i ArvikaBorg
2006-08-06, 22:18
Har du besökt Gränsträffen i Arvika under helgen? Vad tyckte du om årets upplaga av meetingen?
Vi som arrangörer skulle gärna vilja veta vad du tyckte. Vad var bra, vad borde vi förbättra till kommande träffar?

/Borg
Arvika MFK

DrHanke
2006-08-06, 22:32
det absolut första jag kommer på är vatten tankar. Det hade med tanke på vädret varit skysst med enkel tillgång till dricksvatten, även ett tält för readyboxen, de flesta i readyboxen så lite vissna ut då de skulle ut å flyga. Även här hade det med tankte på väder varit skysst med enkel tillgång till vatten å solskydd varit bra, det kanske blir svårt med tanke på fullskala?

Annars ett kalas meeting, har haft mkt trevligt och blivit mkt vänligt och proffsigt bemött av er personal. ATV:erna som körde skytteltrafik med allhanda saker var ett smart drag! Bra med speaker texter, speciellt för de som inte är helt insatta eller om man missat vad som startat, blir roligare.

På så här stora meeting kanske man skulle ha en 1timmes slot där nybörjare/nya att flyga på meeting hade tid med mer erfaren personal som kunde instruera och vägleda hur man beter sig och flyger på ett säkert sätt. Finns många piloter och modeller, men många drar sig nog för att man är skraj för att göra bort sig, då kan det kännas lite tryggare å ha en "rookie" slot, där "stor fräsarna" får agera fadder.

Vill bara avsluta med att säga TACK!! ni har slitit hårt och kan vara stolta över 2006 arvika meeting!

Borg
2006-08-06, 22:47
Ja vatten hade inte varit så dumt med tanke på vädret, stod själv på parkeringen under helgen och servade med soptömning och div transporter så värmen kändes för oss också. Tillgång till vatten fanns det i viss mån vid serveringen men pga av långa slangar så var vattnet varmt när man tappade upp ur kranarna. Under söndagen fanns även dricksvatten utanför hangaren. Kallt vatten fanns endast att tillgå vid klubbstugan och det nyttjades av flertalet besökare. Solskydd för readybox ska vi ha med i åtanke inför kommande år.

Det där med "rookie-slot" var en ny idé, det tror jag inte att nån av oss i klubben tänkt på tidigare. Det kanske även kan ge utrymme för yngre piloter som vill pröva på meetingen men kanske inte riktigt vågar bland storfräsarna.

För övrigt så tackar vi i klubben för Dina kommentarer, vi tar åt oss av all sorts kritik för att även i fortsättningen göra Gränsträffen till en minnesvärd meeting 8) [/quote]

peiter
2006-08-07, 09:55
Tack till alla piloter som var med och gjorde träffen så lyckad.
Tack Öhm och alla andra hobbyhandlare för att kom.

Nu får ni gärna skriva positiva och negativa saker om träffen

Robin
2006-08-07, 10:18
Den idén med "rookie slot" tycker även jag var en väldans bra idé :)

Eje
2006-08-08, 00:58
Skev lite Kommentarer på SMF om meetinget.
Men kan bara säga det igen, att det var super trevligt och bra.
Kommer ni att lägga upp bilder och vilka som vann dom olika klasserna på er hemsida? Vore kul i så fall, inte riktigt lätt att veta vem som flög med vad och vad respektive heter.
Fugerade erat nya inslag med flygplansinfo-lapparna och bildtagning bra?
Tyckte det var en bra grej och roligt att speakern hade tillgång till info om dom flygande maskinerna i luften .
Mvh Eje

Borg
2006-08-08, 01:17
Tyvärr fungerade inte datasystemet som skulle ge publik och piloter information om piloterna och modellerna fullt ut. Detta dels pga av bristfällig information men det var ju trots allt första året vi testade systemet och det var lite hastigt påtänkt. Med lite bättre framförhållning till nästa träff så går det säkert att göra det till något bra och informativt för alla besökare.

När det gäller bilder och resultat så ska jag försöka ta tag i det så fort som möjligt. Givetvis ska alla kunna få tillgång till den informationen.
Kan lägga ut en liten uppföljning här när det är klart och uppdaterat.

/Borg
Arvika MFK