handdator

Visa fullständig version : RCFF MEETING MED FÖRBUNDSMÖTE 17 -20 MAJ i EslövAM
2007-01-21, 09:51
RCFF MEETING MED FÖRBUNDSMÖTE 17 -20 MAJ

RCFF har nöjet att bjuda in alla även icke medlemmar den 17-20 maj för en helg med massvis av flygaktiviteter. Platsen kommer att vara Eslövs flygfält utanför Lund vilket gör det möjligt att även flyga fullskala samt hoppa fallskärm. Det kommer att finnas plats för husvagnar samt tillgång till billigt boende för de som kommer långväga ifrån. Vi kommer att börja träffen på torsdagen den 17 maj med fri flygning på modellflygfältet och som avslutas med en gemensam grillkväll i hangaren. För de som vill kommer det visas modellflygfilmer på stor duk. På fredagen avhålls vårt förbundsmöte kl. 15.00 men det kommer även att finnas möjlighet till fri flygning under dagen. Under lördagen är tanken att vi ska ha en uppvisning med massvis med fantastiska flygplan och helikoptrar. Vi kommer att ha workshops med filmvisning i hangaren samt simulatorflygning. Modellflyghandlarna är på plats och det kommer att finnas ett säljtorg för begagnade modellflygprylar. Uppvisningar med unika fullskalaflygplan kommer också att genomföras. Spaka modellflygplan i dubbelkommando. Möjlighet att spaka själv med trike och fullskalaplan. På söndagen avslutas arrangemanget vid 16-tiden. Det kommer att vara gemensam grillning varje kväll i hangaren plus en del andra överraskningar. Kommer ni med husvagn vill vi gärna veta detta i god tid innan ni anländer. Så boka denna helg redan nu så att ni inte missar denna stora flyghändelse. Ta med era flygplan så att vi kan få till en riktigt fin utställning. Har ni frågor så kontakta styrelsen i RCFF. www.rcflyg.se

Väl mött till en riktigt trevlig helg i flygets tecken!

Välkomna!

Styrelsen
RCFF

McRegor
2007-01-21, 11:25
Hej,
Jag kan förstå att Årsmötet hamnar längst ner i södra Sverige eftersom de flesta av er som driver Förbundet bor där.
Men jag har svårt att tro att Årsmötet kommer att locka så värst många andra än de närboende, tyvärr. Det problemet delar ni väl i så fall med SMFF vars Årsstämmor numera inte är speciellt välbesökta - om jag kommer ihåg rätt så var det på sin höjd ett 40-tal närvarande förra gången det begav sig.
Dock kan väl RCFFs Årsmöte locka några flera om det är lite meeting-stuk över det...och ni är ju rätt många RC-flygare i den södra delen av landet.
Men nånstans skall det börja så inte mycket mera om detta - nästa gång får väl Årsmötet flytta en aning längre norrut så att det når andra medlemmar.
Hälsningar
Roger

DrHanke
2007-01-21, 12:01
hmm vad sägs om att man har så att varje år får en klubb nånstans i sverige kandidera till att vara årsmötes värd, vid varje årsmöte bestämmer man vilken klubb som nästkommande år skall vara värdar.

På så sätt får man mer delaktighet, alla får chansen, årsmötet kan hamna vart som helst i landet.

Dessutom ger man ju de lokala klubbarna en chans att visa upp sig samt tjäna några kronor! Detta ställer ju krav på klubbarna att arrangera det hela men jag tror att det finns eldsjälar som mer än gärna skulle vilja göra detta?

AM
2007-01-21, 12:17
Nu tycker jag ju inte vi ska jämföra oss med SMFF. RCFF's årsmöte är ett helt annat tänk. Vi ska ha Workshops, RC-flyg, Föredrag och allt som kan intressera oss inklusive mat och gemensam trevnad. För att få med så många som möjligt av RCFF's snabbt växande medlemsskara planerar vi samåkning och att hyra in bussar som plockar upp meetingsugna RC-flygare längs vägen från landets olika hörn.

På F10 i Ängelholm finns ett fint museum och i Ljungbyhed planeras en träningshelg i fullskala-aerobatics samma helg. Vi ska se till att det bjuds möjlighet att få åka med i en aerobatickärra eller en "vanligt" plåtholk.

Att det första årsmeetinget blir i Skåne beror mer på praktiska orsaker. Vi som arrangerar det har inte så långt att åka inför förberedelserna.

Annars är det sagt att RCFF's årsmöte ska alternera runt om i landet. Vi hoppas i framtiden att våra högt värderade talesmän också kan hjälpa till med att boka upp nedlagda flottiljer i landet för mötet.

Bra idé Hanke!

Alla förslag och idéer är välkomna - vi gör RCFF tillsammans.

Mvh
Ove

Daniel L
2007-01-31, 11:53
är det bestämt att det ska bli något eller jobbas det fortfarande på det??
låier spännande.

Jakob
2007-01-31, 12:20
Hej!

Det jobbas för fullt på det! Och det är bestämt att det blir av, frågan är var? En förfrågan har gått till F5 i Ljungbyhed och vi väntar nu på svar. Det är ju också en kosntnadsfråga. Blir det för dyrt på Ljungbyhed får vi ta det på något annat ställe. Lämpligen en klubb med möjlighet att ta emot oss alla. Det ska helst också finnas möjlighet för fullskalaplan att landa samt finnas utrymmen så att vi kan ha årsmöte. Mer info kommer så fort vi vet mer.

Christian
2007-01-31, 14:34
Ängelholm och Ljungbyhed! Låter obehagligt långt norrut - måste man åka så nära isbjörnarna för att uppleva lite trevligt flyg-håll-igång :lol:

Å andra sidan är jag ju inte medlem så jag kan ju hålla mig hemma.