handdator

Visa fullständig version : HPI Savage X 4,6Ompa
2008-08-23, 18:01
För en vecka sedan fick jag hem min Savage X 4.6 och började förra lördagen med inkörningen. Efter att följt HPI's rekomendationer ang inkörningen fortsatte jag ytterligare några tankar på rikligt indtälld motor och försiktig körning. Således i dag, efter ca 1liter körd soppa, tyckte jag att det var dags att börja köra på allvar. Åkte ut till gammla regementets (A9) terrängbana där jag vet att Enduro åkarna brukar köra och släppte loss Savage'n. Hittade snabbt ett spår med alla ingedienser för offroad åkning. Berg, lera, sand, 30m grusväg och allmän skogsterräng. Efter några varv började hornen bokstavligen växa ut och man blev kaxigare för varje varv man körde :boxing:
Efter några tankar och med adrenalinet i ådrorna samt dreglet hängades i mungiporna var det dags att packa i hop. Enduro killarna kom, och det är ju trots allt deras område. Efter lite snack med några av dom bar det nöjt i väg hem. Några av Enduro åkarna blev mäkta imponerade av bilen :vroam:
Längtar redan till nästa gång man kan åka dit... :bandit:

Ompa
2008-08-23, 18:04
Och förra lördagen när jag ägnade mej åt inkörning på A9 området, utanför Haubits hallen på den goa betong plattan som är 25m x 60m
Lite renare då, och vurpfri...