handdator

Visa fullständig version : Aircombat i Vara 2012-04-28Jensus
2012-04-15, 17:50
Hej!

Gillar du Action? Gillar du adrenalinkickar? Ja i såfall är aircombat helt klart något för dig.

Slättlanda mfk (Varas modellflygklubb) kommer i samband med tävlingen som kommer hållas på vårat fält knappt en kilometer utanför byn Helås den 28/4 hålla en s.k familjedag. Klubben har drivt ett skolprojekt bland skolungdomar där de under vissa timmar i deras skolgång blivit undervisade i modellflyg, de har bl.a fått bygga små kastmaskiner och liknande.

Som avslutning på deras projekt har klubben kommit fram till ett gemensamt förslag där man vill ge dem en stor avslutning. Detta blev i form av att bjuda in samtliga (ca 150 elever + familjer) till en familjedag där vi kommer sälja mat, underhålla dem i form av flygning runt tävlingen och självklart det största av allt, tävlingen själv.

Detta blev ett mycket stort projekt i klubben och många blev entusiastiska till att få detta att bli någonting. Vi har hittils blivigt sponsrade av närliggande ICA som står för mat och dryck bl.a. Sedan kommer det mycket folk från klubben som ska hjälpa till med arrangemanget runt omkring tävlandet. Vi har dessutom fixat ljudanläggning för en speaker som talar lite om modellflyget och vad det handlar om osv.

Skyltning kommer att ske från E20, det kommer sitta "RC" skyltar ca 3km söder om Vara.

Här är en länk från vår hemsida:http://www2.idrottonline.se/SlattlandaMFK-Flygsport/Nyheter/NyheterfranSlattlanda/Aircombatochfamiljedag28april/

Lat: N 58° 16.849'

Long: E 012° 54.151'

Hoppas du kommer och gör oss ett besök!
Slättlanda MFK

Jensus
2012-04-26, 08:06
Ni glömmer väl inte Aircombat tävlingen i Vara nu på Lördag. Fart, Spänning, Action, och Kollisioner kom och se he he...