handdator

Visa fullständig version : Stort Tack, Höstbytesamarknaden Falköping 2017GliderKing
2017-10-29, 11:19
ÅMFK m styrelsen vill passa på och TACKA samtliga; Besökare, Säljare samt våra klubbmedlemmar för att Ni ALLA gjorde årets marknad (den 14:e i rad) till en ny och underbar Hobby Fest . Stämningen var på topp och det såldes "hej vilt" och många objekt fick Nya ägare.

Våra 2 Nya inslag; BÅT Utställning samt Hobby Auktion blev mycket uppskattat. Dom köpare som var kvar vid auktionen fick en både rolig tillställning samt så gjordes det "riktigt" goda Fynd.

Nästa år firar vi 15 års Jubileum och som kommer att äga rum LÖRDAGEN den 27 Oktober 2018. Boka in detta datum redan nu och var ute i god tid med din Bordsbokning.

Vi jobbar redan nu med nästa års marknad och om alla planer går i lås så kommer vi med ytterligare en NYHET. Vilket gör det än viktigare att vara ute i god tid med Er bordsbokning.

Än en gång STOORT TACK!

BILDER Bytesmarknaden 2017; http://hangflygning.se/?p=59224

ÅMFK

64184

KristofferR
2017-10-29, 13:19
Tackar själv!

Spenderade mer än jag planerat men mindre än jag hade velat - Karstens Simprop Big Excel var otroligt fin men hade jag kommit hem med det hålet i plånboken.... Ehmmm!

Det såg ut som det mesta försvann under dagen. Många frestande modeller för småpengar.

Demografin är klart enahanda, vi skojade om att det var omöjligt att hitta nån trots den lilla lokalen för alla såg precis likadana ut.

Din ex- Fox 🦊 ligger på byggbrädan tillsammans med lite grejer från handlarna. Smurfen övertogs direkt av sjuåriga dottern. Medan jag sydde ihop smurfen målade hon cockpit åt mig...!

64185
64186

Kommer givetvis tillbaka nästa år om jag kan!

turbin
2017-10-30, 20:45
Tack för mig, det här gjorde ni bra. Bra förutsättningar och många köpsugna. Nytt ställe för mig och det var bara positivt. Kommer förmodligen nästa år också.
Mvh
Matti