handdator

Visa fullständig version : Lite nyheter från RCFFK-Å
2018-05-13, 19:34
Hej på er alla i RCFF,
SMFF har efter förfrågan fattat beslut om att alla RCFF medlemmar som vill prenumerera på Modellflygnytt kan göra detta från och med nu utan medlemskap i SMFF. MFN utkommer med 4 nummer varje år och kostar 200 kr. I år har det redan kommit ut 2 nummer men börjar man prenumerationen snarast så kommer man att få de tidigare utgivna 2 numren samt ytterligare 2 som kommer senare under året. Kostnaden är 200:- alla årets 4 nummer.

För att Prenumerera så finns det en beställningsruta på ditt medlemsformulär i medlemsregistret: http://rcff-register.se där det också finns instruktioner för betalning. Alla medlemmar kan logga in till sin sida med sitt privata ID /privata länk samt göra sin beställning av prenumerationen. Eftersom Modellflygnytt görs av medlemmar för medlemmar så tveka inte om ni har något intressant att publicera, kontakta redaktionen och fyll tidningen med intressanta artiklar.

TS och fältansökan:
När det gäller TS har dom fått alla fält som hittills kommit in i registret, ca 80 st från RCFF och SMFF. Det har gjorts några små justeringar av våra gemensamma säkerhetsregler efter TS önskemål. TS har också haft några frågor runt vissa fält rörande framförallt kontrollzoner och dessa fältägare kontaktas fortlöpande för att kunna komma in med kompletteringar. Processen rullar på och vi hoppas tidsplanen håller så att första omgången fält är klara till den 1/7.

EMFU:
Deltagandet på EMFU mötet i Paris gick enligt plan och RCFF är nu medlemmar i EMFU. Kjell och Michael representerade RCFF på mötet och fick gott stöd från SMFF´s representanter Ulf Höglin och Thomas Leijon när RCFF skulle beviljas medllemsskap i organisationen.

Slutligen:
Säsongen har dragit igång för fullt och mellan vårbruket skall det hinnas flygas också. Kolla över grejorna och bege dig ut på fältet i goda vänners lag och flyg allt du orkar för snart vänder det och vi går obönhörligt mot den mörka kalla årstiden igen.
Då är det läge att återigen kura ihop sig i byggrummet med ett klurigt problem som ska lösas på den senaste skapelsen.
Passa även på att besöka något eller några av RCFF Shootout´s som planeras för fullt just nu och som går av stapeln under sommaren så håll utkik på forumet under Shootout tråden för senaste infon.

Det var allt för idag så flyg lågt, sakta och säkert och gör det ofta.

Lägger även upp en tråd för kommentarer i forumet där ni kan lämna synpunkter.