handdator

Visa fullständig version : Swapmeet hos MRFS i Malmö 26/5Mjoelner
2018-05-17, 01:44
MRFS bjuder in till Swapmeet lördagen den 26/5.

I samband med det passar vi också på att ha lite skoj med en limbotävling - vem flyger lägst, eller som någon sa, "vem kraschar sist" :)

Har du saker att sälja, eller vill fynda något du inte visste att du behövde, eller om du helt enkelt bara vill avnjuta en dag i goda vänners lag, så är det bara att åka ut till Kvarnlanda!

Vi drar igång vid 10-tiden och håller på så länge intresse finns. Framåt lunchtid serveras det läckerheter från grillen till humana priser! Nytt för i år är att man kan betala med Swish.

OBS! Vi har dessvärre ingen möjlighet att tillhandahålla bord och stolar för er som vill sälja saker, utan det får ni ta med er själva.

Limbotävlingen drar igång vid 10-tiden med briefing och övning. Därefter drar vi igång med själva tävlandet vid 11-tiden. Klasserna och reglerna, om några, bestämmer vi på plats. En sak är dock klar, stilpoäng kommer att utdelas när det är påkallat :)

Givetvis går det under dagen också bra att flyga utom limbotävlingen, dock inte samtidigt som tävlingen pågår (dvs det går bra att flyga före och efter).

Välkomna!

pgrts
2018-05-27, 06:30
ett par bilder från morgonen
http://mfksnobben.se/images/galleri/1xxx/Index.htm#26

kenneth.eriksson.94
2018-05-27, 08:15
Tack för bilderna, jodå ett tändstift blev bytt och de snabba kärrorna kom hem hela, alltså en bra dag.

Skickat från min SM-N950F via Tapatalk