handdator

Visa fullständig version : AirmediaOlleG
2019-11-17, 10:12
Hej
Sökte en specifik (inte allt för dyr som tur var) pryl och hamnade direkt på Airmedia och då de var en av få som verkade ha artikeln beställde jag direkt, utan att passera huvudsidan. Fick ett bekräftelsemail som sa att de skulle skicka varan så fort jag satt in pengarna på deras konto. Gjorde det men hörde inget mer.
Då gick jag in på deras huvudsida och såg att shoppen var stängd sedan länge.

Vet någon om det numera finns någon person bakom eller är det bara en spöksida som ligger kvar?

Eftersom det inte var mer än ett par hundralappar kan jag väl leva med mitt misstag, men lite störande att bekräftelsemail går ut som om det fungerar som vanligt. Och finns det någon där kanske det går att få tillbaka pengarna.....

/OlleG

McRegor
2019-11-17, 10:29
Ägaren (eller numera f d ägaren) till Airmedia brukar dyka upp här i forumet emellanåt så förhoppningsvis gör han det även i denna tråd.
Roger

AM
2019-11-17, 13:04
Jag har inte lagt ner Air Media och äger fortfarande företaget. Pga sjukdom är min arbetsförmåga kraftigt reducerad. (Inlagd på sjukhus februari - mitten av juni i år). Jag går omkring med en hjärtpump vilket innebär en hjärtkapacitet typ viloläge.

Det finns fortfarande ganska välfyllda lagerhyllor och jag säljer varor då och då när jag har möjlighet. Det finns en hel del FrSky-produkter, ett antal ASP-motorer, Bränsleslangar, servotestare, NiMh-batterier, etc.
Mitt tips är att skicka ett mail till mig på 0ve_am@yahoo.se. Har jag varan hemma kan jag skicka den.

Mvh
Ove

OlleG
2019-11-17, 14:21
Tack för info.
/OlleG