handdator

Visa fullständig version : Hopplös mottagare?



Thomas
2020-08-07, 20:50
Jag köpte en sådan här mottagare på vinst och förlust hos Banggood,
men får den inte till att binda till min FrSky DJT sändarmodul.
Någon som har erfarenhet av den?

Jag har gjort precis som det står i (den dåliga) manualen.
Just nu verkar det vara mest förlust...

71405

Mr.Bob
2020-08-07, 21:48
Kanske kan hjälpa? Läste lite kommentarer.

71406

thoabr
2020-08-07, 21:51
Hej

Kan va så att du måste ha en bindplugg mellan kanal 1 2 signal. Brukar va det vanligaste. D8 protokoll

FinnbyFraggel
2020-08-07, 22:30
Jag har några och dom binder utan problem med D8 protokoll.
Testade just den senast inköpta som inte är monterad i någon modell ännu och den fungerar som den ska.
/Jonas

Skickat från min Armor_6E via Tapatalk

Thomas
2020-08-07, 22:39
Tack för input thoabr, men det hjälpte inte.
Har provat med bindplugg, funkar inte.

Thomas
2020-08-07, 22:42
Jag har några och dom binder utan problem med D8 protokoll.
Testade just den senast inköpta som inte är monterad i någon modell ännu och den fungerar som den ska.
/Jonas

Skickat från min Armor_6E via Tapatalk

Hur gjorde du?
Som i manualen?
Har du DJT-modul?
I så fall, hur står switcharna?

FinnbyFraggel
2020-08-07, 22:48
Hur gjorde du?
Som i manualen?
Har du DJT-modul?
I så fall, hur står switcharna?Har Jumper T16 med multiprotokoll modul....
Håller in f/s knappen ansluter batteri, väljer mode och startar Bind i radion...
Tror jag har en DJT ligger något stans [emoji23] kan testa med den om jag hittar den [emoji6]
/Jonas

Skickat från min Armor_6E via Tapatalk

Thomas
2020-08-08, 09:51
Håller in f/s knappen ansluter batteri, väljer mode och startar Bind i radion...

/Jonas



Precis så har jag gjort, och provat med switcharna på sändarmodulen i alla olika lägen.
Inget hjälper...

FinnbyFraggel
2020-08-08, 10:15
Precis så har jag gjort, och provat med switcharna på sändarmodulen i alla olika lägen.
Inget hjälper...Jodå, den binder utan problem även mot min DFT (samma som DJT fast för Futaba) modul....
Verkar känslig på avståndet, prova att ha mottagaren 60 - 80cm från sändaren när du binder.
Har båda switcharna på Off.

/Jonas

Skickat från min Armor_6E via Tapatalk

Thomas
2020-08-08, 11:56
Funkar inte...

McRegor
2020-08-08, 19:20
Du får väl kosta på dig original-mottagare, Thomas...:)
Roger

zeno
2020-08-08, 19:25
En liten video när du testar så kanske folk som vet snappar upp något?