handdator

Visa fullständig version : Gott nytt år alla RC piloter.K-Å
2020-12-31, 17:12
Vill på detta enkla sätt tillönska er alla ett gott slut på 2020 och tillönska er alla ett riktigt gott nytt 2021 och vi hoppas alla att detta kommande år skall innebär en normalisering av våra aktiviteter ute på fälten runt om i landet. Och att gränsen mot väster kan öppnas så att vi återigen kan träffas över landgränserna och utöva vår gemensamma hobby.

2020 har varit ett händelserikt år för oss alla och ett nytt regelverk går i skarpt läge inom några få dagar efter idogt arbete från styrelsen RCFF särskilda sändebud att företräda luftrumsfrågor gentemot TS, Kjell och Michael. Arbetet går nu in i sin slutfas när vi alla skall registrera oss och få våra operatörs iD från den 4/1 och framåt.

Passa på att besöka våra digitala byggkvällar och den kommande Söderhamnsträffen sommaren 2021, detta blir en höjdpunkt och något att se fram emot och det är precis vad vi behöver just nu i vintermörkret och under pandemins påfrestningar. Förhoppningsvis kan vi kanske skönja ett slut under senvåren om vaccinationerna går som planerat.

Jag vill slutligen tillönska er alla ett riktigt Gott Nytt Modellflygår 2021, och glöm inte att montera på skidorna på era kärror och fortsätt flyga hela vintern.

Mr.Bob
2020-12-31, 20:31
Gott Nytt År !!

McRegor
2021-01-01, 10:06
Gott Nytt År på alla er som jobbar för modellflyget - och för alla oss som får glädje av det jobbet !
Roger