handdator

Visa fullständig version : Hur laddar man upp bilder



gin
2021-01-31, 12:52
Hej

Tänkte sälja några prylar men fattar inte hur man laddar upp bilder till annonsen

Gin

Thomas
2021-01-31, 14:15
Där finns en fyrkantig ruta som ser ut som en tavla strax ovanför skrivfältet, klicka där och välj fil från dator, klicka sen på "Ladda upp" och vänta tills allt är klart.
Det blir en klickbar bild i inlägget.

Eller kopiera bilden och klistra in i inlägget, då blir det en stor bild direkt.

pernstig
2021-01-31, 17:27
Jag har också problem med att ladda upp bilder. Jag gör enligt ditt första exempel Thomas men bilden dyker inte upp i mitt inlägg 9 gånger av 10. Måste man vänta länge "tills allt är klart"?

Thomas
2021-01-31, 18:01
Mja, det tar nog 20-30 sekunder ibland, ju större bild (MB), ju längre tid...
Ibland kommer det en procentsats längst ner på skärmen så man kan följa uppladdningen.

Thomas
2021-01-31, 18:03
Det här var en stor bild, 5,51 MB, och den tog exakt en minut att ladda upp...
72502

Flygsmurfen
2021-01-31, 18:48
Jag har aldrig fattat hur man lägger bilder löpande i en text?
Jag brukar få in mina i en hög längst ned.

// Mats W

gin
2021-01-31, 22:27
Hos mig finns det ingenting runt omkring skrivfältet. Under finns postikoner och ovanför rutan för rubriken

?????

Thomas
2021-02-01, 05:40
Så här ser det ut hos mig, och förmodligen de flesta andra.
Det inringade är ikonerna för att lägga in bilder och video.
72504

pernstig
2021-02-01, 08:25
Funkar fortfarande inte för mig vare sig med metod 1 eller 2 trots låång väntan på uppladdning. Testar igen:

EDIT: funkade inte :banghead:

gin
2021-02-01, 09:48
Ja där ser man Thomas, Jag har inget verktygsfält i mitt textfält, mycket märkligt.

Gin

Flygsmurfen
2021-02-01, 13:24
Ett sådant verktygsfällt vill jag också ha!!
Här är det helt tomt??
Vad göra?

// Mats W

Flygsmurfen
2021-02-01, 13:29
Ok, jag var snabb att fråga där.
Ändrade i mina inställningar och nu kom verktygs-raden fram.
Provade med en bild jag hade i arb.datorn..
Gick ju betydligt smidigare :-) (Ca 30 år gammalt bygge som är renoverat och klart i vinter).

72510

// Mats W

latjo
2021-02-02, 04:38
Hej
Man kan gå till avancerad, där finns hantera bifogade filer.
Lars

pernstig
2021-02-02, 14:01
Under "Avancerat/hantera filer" ser jag 120 filer som jag laddat upp tidigare. När jag nu valt en ny fil (jpg) från datorn och klickar på "Ladda upp" så blir den inte uppladdad.

andWho
2021-02-02, 17:34
Om ni inte ser ett fullt verktygsfält, öppna "Inställningar -> Mina Inställningar -> Allmänna Inställningar". Välj där "Utökad redigering".
72526
/A

DrHanke
2021-02-03, 20:46
Precis som andWho skriver så måste man gå in i inställningarna och ändra om man inte ser det utökade verktygsfältet. Eftersom flash inte längre funkar i chrome, firefox, safari så får man kolla så man inte använder flash uppladdararn också.

pernstig
2021-02-04, 07:59
Förlåt en okunnig, men hur kollar jag att jag inte använder flash?