handdator

Visa fullständig version : Återuppstånden träff i Söderhamn!bokis
2021-05-24, 20:58
Klubbarna runt Söderhamn har velat få till sin underbara träff på Hälsingeflottiljen F15:s flygfälts huvudbana igen efter många års uppehåll och med stöd från RCFF och SMFF så blir det av!
Tors-sön med början den 30 Juli så önskar vi ALLA (från foamies till jet) hjärtligt välkomna o flyga så mycket vi orkar.
Kan bli nån skojtävling,är inplanerat med Herr Leijon som lekledare.
På anmälningssidan så hittar ni uppgifter om anmälningsavgift,husvagnsplats m.m och vår förhoppning är att det ska bli ett meeting av flygare för flygare,själv ska jag banne mig ta med mig en Calmato oxå!

Söderhamnsträffen – – en legendarisk träff är på väg tillbaka. Boka 30/7 – 1/8 2021 (soderhamnstraffen.se) (https://soderhamnstraffen.se/)

Hoppas vi träffas där!

72929

bokis
2021-06-13, 07:32
För er som kommer för att kika så ändras ju reglerna lite då och då,det ser nu ut som det går åt rätt håll Max antal deltagare i sammankomster och i olika lokaler — Folkhälsomyndigheten (folkhalsomyndigheten.se) (https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/skydda-dig-och-andra/max-antal-deltagare-i-sammankomster-och-i-olika-lokaler/)
Med tanke på storleken på F15 så tror jag nog att vi kan hålla oss inom rekomendationerna =)
Väl mött:

K-Å
2021-06-18, 10:40
Passa på att anmäla er till sommarens Söderhamsträff, så att logistiken kan planeras utifrån antalet deltagare, Varmt välkomna till Sveriges mysigaste meeting 2021

bokis
2021-07-21, 18:48
Lite uppdateringar,ni som vill sova över i husvagn/tält,det finns nu möjlighet att få tillgång till dusch. Öppen restaurang finns också om man skulle råka bli hungrig,läs mera här: Faciliteter vid fältet – Söderhamnsträffen (soderhamnstraffen.se) (https://soderhamnstraffen.se/?page_id=1483)

Ser verkligen fram emot det här,håller alla tummar jag har i förhoppning om att vädret ska bli trevligt också!