Reklam

 

FAQ för Svenska RC-flygförbundet

Här kan du hitta svar på frågor om hur vBulletin fungerar. Använd länkarna eller sökfältet nedan för att hitta runt.

Avvaktande blogginlägg

Blogginlägg som du vill skapa nu men vill att de blir allmänt tillgängliga först vid ett senare tillfälle kallas för Avvaktande inlägg. För att skapa ett avvaktande inlägg skapar du ett blogginlägg som normalt men innan du postar det letar du upp Publiceringsstatus under Övriga alternativ i den nedre delen på sidan för att skapa blogginlägg. Detta alternativ är som standard angivet till Publicera nu.

Ändra Publicera nu till Publicera den och välj sedan det datum och tid som du vill att ditt blogginlägg ska postas. På grund av funktionen kan det hända att avvaktande blogginlägg dyker upp några minuter senare än den tid du angav men de kommer att ha den tidsstämpel som du valde.

Dina avvaktande blogginlägg och utkast syns enbart för dig tills de blir publicerade.

Utkast av blogginlägg

Utkast låter dig författa ett blogginlägg i etapper. För att skapa ett utkast skapar du ett blogginlägg som normalt men innan du postar det letar du upp Publiceringsstatus under Övriga alternativ i den nedre delen på sidan för att skapa blogginlägg. Detta alternativ är som standard angivet till Publicera nu.

Ändra Publicera nu till Utkast av blogginlägg och spara sedan. Alternativt kan du klicka på knappen Spara utkast när som helst.

Dina avvaktande blogginlägg och utkast syns enbart för dig tills de blir publicerade.

Blogginlägg med tidigare datum

Du kan också posta blogginlägg som har en tidsstämpel i det förflutna. Detta är användbart för de blogginlägg som du glömt bort att posta och de fungerar bäst om de kommer i kronologisk ordning.

För att bakdatera ett blogginlägg skapar du ett inlägg som vanligt, men innan du postar det letar du upp Publiceringsstatus under Övriga alternativ i den nedre delen på sidan för att skapa blogginlägg. Detta alternativ är som standard angivet till Publicera nu.

Ändra Publicera nu till Publicera den och välj sedan det datum och tid som du vill att ditt blogginlägg ska se ut att ha blivit postat. Om du väljer ett datum i framtiden kommer du att skapa ett avvaktande blogginlägg.

Sök i FAQ

Välj det här alternativet om du vill att din sökning ska leta i både texten och rubriken för FAQ-ämnet.

Välj ett alternativ här för att ange hur du vill att din sökfråga ska hanteras. "Alla ord" kommer att ge ett resultat med mest träffar men kanske med minst relevans, medan "Fullständig fras" kommer att ge ett resultat som innehåller exakt det du söker efter.