Alla är välkomna till Eslövs flygklubb oavsett förbundstillhörighet. Detta slog årsmötet och styrelsen fast i går 18/4 - 2007.

Här följer lite information om klubben. Och här kommer RCFF ha sitt Meeting 17 - 20 Maj!


Eslövs Modellflygklubb

Eslövs Modellflygklubb är lokaliserad på Eslövs flygfält i det vackra Skåne. Där har vi ett eget fint fält intill det stora flygfältet där vi flyger så ofta vädret tillåter. Vi har ingen egen klubbstuga och andra faciliteter utan koncentrerar oss på att flyga framför att snickra och måla klubbstugor. Toaletter och dylikt finns dock tillgängliga i sportflygarnas och fallskärmshopparnas lokaler som också är lokaliserade på fältet.
Alla är välkomna att komma och prata med oss som flyger modellflyg för att få hjälp och råd. När du har köpt eller byggt ditt plan så kommer du bara upp på fältet så är där nästan alltid någon som kan hjälpa dig att kolla så att allt är som det ska vara. Vi kan sen hjälpa dig att lära dig flyga i dubbelkommando. Efter några gånger så gör du din första landning, sen kan du öva själv så ofta du vill. Vi hjälper gärna till, det kostar inget extra !

När är vi på fältet? Vi får flyga när vi vill, så om det är fint väder så är vi säkert där.


Inomhusflygning

Under vintersäsongen har vi i ett antal år nu hållit till i en idrottshall. Där flyger vi med våra eldrivna inomhusmodeller. Information om tider och plats hittar ni då på vår hemsida.

Mer info hittar ni på denna adressen: http://home.swipnet.se/benne/emfk/#emfk

Kontaktpersoner:

Ordförande: Mats Edberg 0413-18438
Kassör: Ulf Johansson 046-61620