Reklam

 
Sidan 4 av 4 FörstaFörsta 1234
Resultat 61 till 62 av 62

Ämne: Ganska fantastiskt!

 1. #61
  kenneth67s avatar
  Reg.datum
  jun 2007
  Inlägg
  2 554
  Jobb
  bonna psykolog....
  Klubb
  ulricehamns flyg klubb

  Standard

  tror inte att ove sagt att det organiserats 10% av smffs medlemmar ..
  att räkna % på smff medlemmar är helt fel ..
  att smff stämma röstat ner ändring av 37an är väl inte så konstigt då styrelsen ALLTID yrkar på avslag i den frågan samt att stämman är överrepresenterad av en viss typ av folk ..inget negativt om dom men dom speglar knappast viljan av de 6000 medlemmar i smff som inte tävlings flyger iaf .. och detta visar sig nu i att förra året lämnade 10 klubbar smff hur många blir det i år ?? att smff dessutom nu räknar med att tappa ytterligare medlemmar påvisar ju bara att man inte tänker ändra sitt sätt att se på saken vilket är olyckligt ..

  sedan undrar jag åter igen varför!!?? vissa skribenter här inte är lika snabba på att kasta skit och kalla folk för ditten och datten på smffs eget forum .. och varför är smffs styrelse (vissa) snabbare på att debattera här och inte svara på sina egna medlemmars frågor /kritik på sitt eget forum !??
  från början rörde debatten endast 37an och att man tyckte detta var fel med tvångs anslutning detta har nu eskalerat till att man från annat förbunds håll mer eller mindre hotar klubbar med både vite samt uteslutning om man inte rättart sig efter smff tvångs taktik ... jag kan inte med den bästa vilja i världen se det demokratiska i det .. och just demojkratin i förbundet är ngt man försöker framhålla ... nej där biter man sig i foten ! sedan att man yrkar avslag på i stort alla motioner som rör förändringar i styrelsen eller 37an ja vad sänder det för signaler ....

  rcff säger hälften tillbaka till klubbarna/medlemmarna detta är helt rätt
  det står att man har som mål att detta skall ske men först måste man nå break even dvs att intäckterna täcker utgifterna innan man kan börja återbetala . hur mycket av avgiften till smff går tillbaka till klubbarna ???


  inget har handlat om att rcff är bättre än smff rcff har riktat sig till en grupp som smff har skitit i ... fram tills rcff bildades ... och ansvarig på smff för den gruppen har ju genom sina inlägg samt påhopp här inte direkt underlättat för smff!???

  så länge som man har kvar 37an i sin nuvarande form så kommer antalet klubbar/medlemmar i smff fortsätta minska det är bara så dessa som lämnar smff kommer inte automatiskt att bli medlemmar i rcff en klubb som ställer sig helt utanför förbunden löser sina egna försäkringar mm blir ett mörkertal som ingen vet om bra eller dåligt ???? ja inte vet jag ..


  sedan så har kanske inte rcff flest antal medlemmar av förbunden!! det är sant men rcff har iaf ett mycket välbesökt samt aktivt forum/sida där allt debateras öppet OAVSETT vad det gäller och man får som regel svar av både styrelse samt medlemmar tämligen omgående.. detta kan man inte säga om smffs forum/sida där tycks tiden stå stilla
  bara en liten påska smäll från lilla mig i åsarp!
  FM extra 300s 60size
  black horse extra 300s 46 size asp46
  giles 202 3d CRRC40i bensin ..
  p51 pylon (modeltech) TT36pro
  V-MAR cap 231 ex asp120
  jamara corsair os90fs
  ultimate elite series .40 ST51rc
  Många som yttrar sig har ingen egen mening, bara motsatsen till andras.

 2. #62
  Debattglad entusiast AMs avatar
  Reg.datum
  maj 2006
  Inlägg
  3 478
  Jobb
  Hobbyhandlare - Simulatorinstruktör
  Klubb
  Lunds Radioflygklubb

  Standard

  Angående medlemsantalet så väntar vi in ganska många medlemsavgifter från klubbar som efter sitt årsmöte nu i mars/april beslutar sig gå med i RCFF. Så där saknas några hundra medlemmar i nuläget.

  Vad gäller hälften tillbaka så är det "Minst hälften tillbaka". Det är en mycket enkel matematik. Driften av RCFF kostar ca 30000 kr om året för försäkringar, webbkostnader, informationsmateriel och så årsmötet. Det som blir över går oavkortat tillbaka ut till medlemmarna i form av bidrag och stöd. Vi stödjer och är delaktiga/deltagande på minst tre meetings i år, vi ska ha flera Workshops och det finns fler evenemang som vi hoppas kunna satsa på i år. Och ju fler vi blir ju mer kan vi slussa tillbaka ut där pengarna gör nytta - i klubbarna och hos medlemmarna.

  Så även om vi i dagsläget inte betalar tillbaka hälften av medlemsavgifterna så går hela överskottet tillbaka ut i verksamheten.

  Mvh
  Ove

Liknande ämnen

 1. Fantastiskt vad man kan göra!
  Av Michael i forum "Publika länkar" Filmer, bilder och annan media
  Svar: 13
  Senaste inlägg: 2013-02-23, 21:04
 2. Ganska stor PT17 ...
  Av Kenny i forum "Publika länkar" Filmer, bilder och annan media
  Svar: 2
  Senaste inlägg: 2011-09-26, 13:46
 3. Denna är ju ganska stor
  Av streem i forum "PRIVATA" Filmer, bilder och annan media
  Svar: 3
  Senaste inlägg: 2009-09-30, 06:44
 4. Svergie e fantastiskt...
  Av Thomas i forum Diskussioner om vad som helst
  Svar: 1
  Senaste inlägg: 2009-01-28, 19:49
 5. Hobbex är fantastiskt
  Av wesse i forum "PRIVATA" Filmer, bilder och annan media
  Svar: 4
  Senaste inlägg: 2008-03-16, 22:54

Behörigheter för att posta

 • Du får inte posta nya ämnen
 • Du får inte posta svar
 • Du får inte posta bifogade filer
 • Du får inte redigera dina inlägg
 •