Reklam

 
Resultat 1 till 7 av 7

Ämne: Har FullKontroll kursat? Dags att fynda snart.....

 1. #1

  Cool Har FullKontroll kursat? Dags att fynda snart.....

  Enligt Allabolag.se har företaget gått till likvidation 2010-10-13. Konkursförvaltaren Norman, Erik Melker sänker nog snart priserna???? Än så länge är prissänkningarna marginella..

  http://allabolag.se/5567203624
  Flyger: Great Planes Mustang P51D, U-Can-Do 46, Turmoil, Blade, Kapron F22, Great Planes YAK54 1.60. På gång: Composite ARF YAK 55SP. Egendesignad pylonkärra med Rossi40,

 2. #2
  Siguns avatar
  Reg.datum
  aug 2007
  Inlägg
  3 958
  Klubb
  Dackeflyers

  Standard

  Tråkigt att höra om detta då de alltid haft väldigt bra service och snabba på att leverera.
  /Martin

 3. #3
  fredriks avatar
  Reg.datum
  sep 2008
  Inlägg
  24
  Jobb
  Modellflygare
  Klubb
  MFK Looping Gävle

  Standard

  Tråkigt men jag tror att det är en trend inom den svenska hobby marknaden över lag som vi får vänja oss vid. Svenska hobby butiker har inte haft möjligheten att anpassa sina priser efter en ständigt fallande dollarkurs som har varit rekord låg.

  Sen är det en helt ny värld vi lever i nu, då internet handel och privat importen ökar, det är i dags läget inte svårt att beställa sina hobbyprodukter från tex kina, hong kong USA för ca 50% av vad man får betala i sverige. Och ofta levererar de utländska hobbyföretagen snabbare en de svenska trots att de befinner sig på andra sidan av världen.

  Kina handeln är även ett hot mot oss här i väst tex så skickas produkter över från usa, tyskland för kopiering i kina där de kinsesiska fabrikerna utan skrupler tillverkar kopior av tex DL-50 Align etc för en bråkdel av summan som orginalen säljs för, de har ju som bekant inga kostnader för produkt utvecking etc.

  Men detta har sina nackdelar för oss hobby utövare och även svenska hobby handlare, snart har vi inga svenska hobby butiker kvar i detta land vilket är synd.

  MVH/ Fredrik

 4. #4

  Reg.datum
  maj 2006
  Inlägg
  7 929
  Jobb
  Modellflygare
  Klubb
  Västerås Modellflygkubb

  Standard

  Hej,
  Lite konstigt är det eftersom FK kör för fullt som man kan bedöma efter hemsidan. Kan vara så att man varit uppdelad på flera bolag varav man nu avvecklar/likviderar ett av dem ? Ja, jag har inte svaret men att dom "kursat" i vanlig mening är inte helt säkert.
  Hälsningar
  Roger

 5. #5

  Standard

  Vi håller tummarna för att de bara ombildar verksamheten. Lite skeptisk dock... Varför skulle man avveckla ett väletablerat företag som Full Kontroll. Vi får vänta och se.
  Flyger: Great Planes Mustang P51D, U-Can-Do 46, Turmoil, Blade, Kapron F22, Great Planes YAK54 1.60. På gång: Composite ARF YAK 55SP. Egendesignad pylonkärra med Rossi40,

 6. #6

  Standard

  Hej alla glada flygare!

  Nej Full Kontroll har INTE gått i konkurs.
  Above All AB köpte Full Kontroll AB 1/12 2009, allt inkråm ingick i kontraktet. Det vill säga all personal, alla avtal, allt lager, ja rubbet.
  Då Full Kontroll och Above All ägs av samma person, dvs undertecknad finns ingen anledning att fortsätta ha ett "extra" aktiebolag som inte gör någonting utan bara kostar pengar så likvideras det. Det är dessutom i praktiken det enda sättet att stänga ett aktiebolag, om man nu inte vill driva det i konkurs. Det vill man ju inte.

  Just nu genomför vi en enorm lagerrensning dock, det är korrekt! Vi har helt enkelt alldeles för många plan på lager och säljer ut många till halva priset så passa på att fynda!

  Vänliga hälsningar

  Stefan Kula

 7. #7
  Siguns avatar
  Reg.datum
  aug 2007
  Inlägg
  3 958
  Klubb
  Dackeflyers

  Standard

  Tackar för klargörandet Stefan då är det bara att shoppa på i vanlig ordning

  /Martin

Liknande ämnen

 1. Snart dags för provflygning nr 2
  Av Lada008 i forum Skalamodeller
  Svar: 5
  Senaste inlägg: 2009-08-06, 15:37
 2. snart dags......
  Av wesse i forum Allmänt och Tips
  Svar: 9
  Senaste inlägg: 2008-02-23, 09:21
 3. dags att fira !
  Av kenneth67 i forum Diskussioner om vad som helst
  Svar: 1
  Senaste inlägg: 2007-11-17, 22:05
 4. ÖMH har rea på sändare! Skynda att fynda!
  Av colsson i forum Allmänt och Tips
  Svar: 4
  Senaste inlägg: 2007-02-24, 00:17

Behörigheter för att posta

 • Du får inte posta nya ämnen
 • Du får inte posta svar
 • Du får inte posta bifogade filer
 • Du får inte redigera dina inlägg
 •