Reklam

 
Resultat 1 till 2 av 2

Ämne: Hobbyking RMA

 1. #1

  Standard Hobbyking RMA

  Hej,

  Jag fick för ett tag sedan ett par 1.2GHz antenner från Hobbyking. Det roliga var att en av SMA kontakterna inte var gängad. Det var ganska smidigt att fylla i en request och de lovade att skicka ett kit med två antenner efter att ha sett bilden på kontakten.

  Idag fick jag paket...och finner att de skrivit hela beloppet på den ursprungliga ordern på paketet, 81$. Jag trodde först att det var något jag glömt att jag beställt...det har hänt förr. Givetvis var det bara antennen som de lovat.

  Tull, moms och postens avgifter gick på 35$. Jag packade upp det på plats för att ha vittne på vad som låg i paketet.

  HK har bett mig om en skannad kopia på räkningen och har lovat att lägga det tillgodo på mitt konto. Spännande, vi får se hur det går. Just nu kommer jag inte åt mitt konto hos hobbyking då någon server är ledsen.

  Jörgen

 2. #2

  Standard

  Det var lite trassligt och de ändrade sig först, det är tydligt att man skall skicka en request och sedan ta resten via live chat. Men jag har nu fått in det som bonuspoäng på Hobbyking kontot, det kostar ju inte dem många kronor att göra så men för mig så är det faktiskt samma sak som riktiga pengar nästa gång jag köper något där. Att få ut något sånt här i reda pengar kan man nog glömma.

  Jörgen

Behörigheter för att posta

 • Du får inte posta nya ämnen
 • Du får inte posta svar
 • Du får inte posta bifogade filer
 • Du får inte redigera dina inlägg
 •