Reklam

 
Resultat 1 till 4 av 4

Ämne: Modifiera Helli

 1. #1

  Standard Modifiera Helli

  Hej!

  Har ägt denna helli snart i två månader (http://www.hobbex.se/sv/artiklar/rad...-heli-rtf.html) och funderar ( om det går) att modifrira den med en annan (bättre) motor samt bättre batteri.
  Så till min fråga....Om jag byter batteri/motor måste jag byta kretskort? om jag måste byta kretskort hur vet jag vilken motorpassar vilken kretskort?

 2. #2

  Reg.datum
  mar 2009
  Inlägg
  150
  Jobb
  Programmerare
  Klubb
  Trollhättan

  Standard

  Hej

  Jag skulle gissa att allt i den helin är integrerat i ett kretskort, vilket innebär att den inte går att uppgradera på något enkelt sätt. Jag skulle nog säga att det inte är värt att uppgradera, det är ganska mycket leksak över den. Flyg den som den är, och när du är sugen på något bättre så skaffa t.ex. en blade mCP X BL.

  MVH Joni

 3. #3

  Reg.datum
  jan 2014
  Inlägg
  153
  Jobb
  Mjukvaruutveckling
  Klubb
  AKMG

  Standard

  Gammalt inlägg, men skriver ändå . Köpte den som du hänvisar till, v912, och den funkar superbra för mig som är nybörjare. Otroligt robust, har kört in i tegelväggen vid nåt tillfälle, endast färgen på canopy har flagat. Det skall gå att modda den till borstlöst, finns t o m en borstlös variant av den att köpa. Se även banggood.com. Jag kommer dock inte att göra detta, känns inte värt det. Den enda modd jag gjort hittills, är att ta bort bygeln över batteriet och satt dit ett kardborrband för att byta batteri. Hade några batterier av samma storlek sen tidigare, så nu blir det 30 min flygning per tillfälle. Laddaren som följde laddar löjligt långsamt, bättre att ha en "riktig" laddare, och med ParaBoard för att ladda parallellt.

 4. #4

  Reg.datum
  jan 2014
  Inlägg
  153
  Jobb
  Mjukvaruutveckling
  Klubb
  AKMG

  Standard

  Har nu även ersatt den återfjädrande tryckknappen uppe till höger med en tvålägesswitch. Då får man lite större servoutslag.

Behörigheter för att posta

 • Du får inte posta nya ämnen
 • Du får inte posta svar
 • Du får inte posta bifogade filer
 • Du får inte redigera dina inlägg
 •