Reklam

 
Resultat 1 till 2 av 2

Ämne: Videos - vad vill ni se?

 1. #1

  Standard Videos - vad vill ni se?

  Tjenare!

  Har du något favorit avsnitt från exempelvis Flite Test, RCTestFlight eller RCExplorer? Skulle behöva lite tips på vad man kan göra för YouTube-videos.

  /Simon

 2. #2

  Standard

  Det där tänkte jag på häromdagen när jag laddade upp en film. Jag tänkte "vem f-n vill se det där?" Haha!
  Bra filmer ska gärna ha bra kvalitet, timing i musiken till klippskifte, bra musik som passar filmen, inte för lång, inte för långa klipp om det inte finns orsak, variation, människa/människor kanske, prat istället för text, en film där man ser att det lagts ner lite talang eller tid och inte bara dokumentationsfilmning och förstås det viktigaste... det man filmar måste ju vara intressant också. :-D För då behövs varken musik, talang eller nåt sånt.

  Sen innehållet... En film som visar massa folk som flyger flyg på ett fält kanske är skoj, men det är mer skoj om man får se flygen lite närmare. Är ju skoj om man söker på tuben och hittar ett flyg man gillar och tänker skaffa, så får man inte veta mer om det. Är inspirerande att se hur de löst olika saker och ting.
  Och vad gäller FPV-filmer... där behövs variation och något häftigt. Recensionsfilmer kan vara givande, men de kan också vara roliga, kanske inte lika seriösa, men roliga att se om rätt personer är framför kameran. :-D
  www.rcaland.ax --- Im an Aalandish Djaekenfaelt'er! =)

Behörigheter för att posta

 • Du får inte posta nya ämnen
 • Du får inte posta svar
 • Du får inte posta bifogade filer
 • Du får inte redigera dina inlägg
 •